Pa kako pominuvate avion, sto ako ne daj boze treba lekar, ok li e za so mali deca itn.. Oludeniz ne nudat agenciive, ama gledame za drugite mesta. P.s moreto kakvo e? Edna komsika mi rece temno i matno
Не патуваме со авион, туку со кола или џип. За лекар ќе си извадите осигурување. Не знам за другите места, ама Олудениз е водата стакло, без риби, константна температура секаде. Местото е преубаво и за со деца, има и специјализирана плажа за деца. Агенциите не нудат, ама можам да ти помогнам за контакт ако сакаш. Турците се многу гостопримливи и љубезни. Можеш да разгледаш на интернет, па ако те интересира било што прашај.
Евтино сместување некој дали знае во Неи Пори. Преку агенции не најдов, а од букинк многу скапо ми се гледа некако. Или некое блиску местенце убаво во Грција за со мало дете да одиме. И предлог за сместување. Help
има ли некој препорака за сместување во Берово и околината за со бебе? Вип апартмани, Манастир, или можеби некоја од вилите?
Nie se mislime za od 1 juli dali da odime so bebence nekade 2+ sme ili pak e mnogu maloA golemiot saka plaza
Ја знам дилемата, лани ја поминав. Грев ми беше за големото, башка мрсули треба да се чистат на море . Јас отидов, само бевме после 10 септември, не беше пеколно жешко веке. Супер поминавме. Ако имате можност одете септември, и поголемко ке биде тогаш.
Nemam moznost da odam vo septemvri imam opcija sega ili od 10 avgust pa edino togas ako otideme mada sto e pekol zesko
Да се умешам може ќе ти биде од корист. Ние одиме со малата со авион од полни 6 месеци. И тоа со 2 авиона во еден правец.. Супер поминавме и тогаш а и следните години.. Ако одите таму кај што мислам, ич не му ја мисли. Хотелите имаат и повеќе од потребно. Од ладовини па се до бебешка храна, блендери итн.. Со мало дете тоа ќе ти биде прав одмор Ако сакаш пиши ми што подетално те интересира овде или во ЛП. Поздрав
Pa jas i prasav za sekoj sto bil da mi kaze zs malku mi e frka a mnogu sakame da odime tamu. Isto so avion ne sme letale, pa kako odi transport na kasicki za cel prestoj tamu? Dali da se oslonam deka tamu ona ke dobie hrana.. Ne znam ni sto ke jade ni kako ke jade.. Imas mesto i hotel da mi preporacas? Pre bi poblisku do aerodromot radi prevozot od aerodrom do hotel.
Храна јас си зимав во куфер за цел одмор. Но пола ја враќав затоа што таму има во ресторанот дел за бебешка храна варена и без сол. Има и блендер. Има супи. Во некои хотели што бев имаше дури и кашички бебешки . Во авион со нас зимав храна и млеко доволна за цел пат. Гледаат дека си со бебе и тоа мора да јаде. Не ми правеле проблем. Хотелите се скоро сите горе доле исто опремени. Јас кога бирам прво што гледам е да има зеленило па така малава може и да поспие надвор во количка
Грција ја вади само близината. Тоа што се нуди во Турција како услуга е врв! На аеродром нема да ти прават проблем за вода и храна. Во хотелите од пиле млеко има
Можеш и со тебе т.е. јас би ги зела со мене. Како го џиткаат багажот по аеродроми, да не се измиксаат кашите сами
Дека сами ќе најдете смештај е многу тешко, преполно е со срби,а за евтино не знам баш 50-60 евра за апартман од вечер Подобро ти препорачувам да резервираш преку агенција
Толку количина храна за цел одмор нема да дозволат. А и непотребна тежина е. Јас секоја годона ги ставам во куфер, убаво спакувани и измеѓу алишта. Никогаш ми се нема скршено ниту една тегличка