Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде на одмор со бебенце?

Дискусија во 'Бебе' започната од gorda, 9 мај 2013.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Мене геракини ми е таман. Близу до Солун, без многу возење. За шетање нема баш (бар јас не знам).
    Хотелов фино личи на слики, ама слаб ривју има на букинг. 6.3.

На Bozica1980 и eli25 им се допаѓа ова.
  2. Igle

Igle Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.727
    Допаѓања:
    18.441
    @eli25 наши пријатели одат таму години наназад. Според нив е совршен за со мало дете. И ние го меркаме за од први септември ама уште немаме решено дека и со едни пријатели се договараме...откако бевме во мај една недела полихроно сфатив дека за џабе се тувкам толку каде да се оди со мало дете.... само да е плажа убава и плитко да има, и бидејќи мали е во фаза проодување да сме на приземјре и опкружени со детски реквизити :)

На Ano и eli25 им се допаѓа ова.
  3. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.022
    Допаѓања:
    123.888
    Review-то ме замисли и мене. Сега се вратија наши пријатели уплатиле и за септември ептен го бендисале. Само имам слушано дека дувало ветре нонстоп? Така е?
    @Igle и мене тоа ми е најбитно.И ние нели бевме Полихроно и истото си го потврдив и јас. Шетање, вечери којзнае колку ќе има. Нема ни кафе на лежалка повеќе :tmi:

4. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Не ми останало во глава сеќавање за ветер :) а бевме скоро со бебе :)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.022
    Допаѓања:
    123.888
    Водата плитка е?

6. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Не нешто многу ко што знае да е на плажи.

7. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    88.846
    Искрено, Геракини ми е најлошо место на Халкидики,дали поради рудникот или фабрика за цемент (што ли е :^)) во близина,ама има многу поубави места и плажи,незнам за кој хотел се работи во уранополис ама ја би одела таму.

8. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.757
    Бил ли е некој на Јерисос ( така некако се вика местото) на третиот крак? За со бебе го бива?

9. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    7.769
    Кога се враќавме од одмор застанавме на пауза таму. Така на прв поглед убаво место, големо, водата чиста. Едина мана каде што застанавме на плажа беше што немаше плитко туку право длабоко. За со мали деца не е. Е сега твојата е ептен мала и секако дека ќе е во гума или во раце.

На forumce му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Вереничка

Вереничка Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2016
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    1.710
    Сте биле ли во Метаморфози? Искуства, какво е местото за со бебче, општо како место што нуди, каква е плажата?

11. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.361
    Допаѓања:
    21.348
    Ние бевме лани. Баш на @emkaemka и споделував мое искуство. Еве дел од пишаното, да не составувам пак.
    Ние бевме лани во метаморфози. Со бебе од два месеци и поголемиот од две години. Градчето/ селцето ме бендисува. Типично грчко мало место. Има борова шума околу, за тоа и најмногу отидов. Има малку угоре, удоле, ама не е нешто страшно. Понатаму има паркче, лулашки, продавнички. Лидл е во близина. Мене плажата не ми прави мерак. Во едниот дел е малку поширока и е ок. Можеби вилата што ја гледаш ти е таму. Но другиот дел кај хотелите( ние бевме во еден од нив) е буквално само метар. Ние одевме на други плажи.
    Нека ти раскаже она како поминале.

На Вереничка му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.056
    Допаѓања:
    32.925
    Ние бевме пред две години и мене со бебе тогаш многу ОК ми се виде. има убава борова шума што е реткост во Грција и на дел од плаѓата има дури и природни сенки. иам парк со детски реквизити со Мека подлога на кој среќававме луѓе дури од Вурвуру дојдени да се изиграат децата.
    Иам две таверни со ОК цени и убава храна. За повеќе избор на јадење во близина е Никити.

На Вереничка му/ѝ се допаѓа ова.
  13. coconaut

coconaut Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    2.562
    Се мислиме да одиме во Вурвуру во август со син ми 2.5 годинки. Најдовме вила со голем двор, близу плзжа. Што мислите за местово?

14. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Мене ми е едно од поубавите

На coconaut му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Girl159

Girl159 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    мамичкии мислење за на одмор помеѓу 2крак(сарти) 1 крак (пефкохори) или неа врасна/врасна ? со 5ипол месечно бебе сакаме после 20 август да одиме, ваши искуства, Фалаа ♥

16. Leo_29

Leo_29 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2017
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    5.024
    Сарти дува многу. Не е за со бебе. А и нсјдалеку е од предложениве. Врасните така така, може да поминат. Пефкохори е гужва. Вила надвор од населено место до плажа би била ок.

17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.643
    Допаѓања:
    202.102
    Убаво е гратчето, мало, има и Лидл и се, и убави плажи. Ама знае многу да дува, оти не е затворено како заливче на пример, отворено море е, и има големи бранови. И не е баш така плитко, па не знам колку е за со мало дете. Секако нема само да го пушташ во вода, ама што знам.

18. Girl159

Girl159 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    Некое друго место кАде би било најубаво со бебушов??

19. Leo_29

Leo_29 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2017
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    5.024
    Па ние уште не сме биле со бебе на море. Следниот месец ќе одиме. Незнам каде. Потидеа, Мудања, можеби Вурвуру, Никити. Ама имаше поплава, незнам какво е. Сите го фалат неи пори. Фино е, но овој пат нема да одиме таму. Кога бев трудна бевме во едно хотелче во Епаноми, само многу би било гужва (ние бевме крај на септември). Излистај ја темава има доста искуства. Важно е вас да ви одговара, плажа, кола, чадори, лежалки....

На Girl159 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. bella12

bella12 Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2015
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    7.769
    Ако имате можност ви препорачувам до амулијани да отидете на плажата аликес. Водата чиста, плитко за со мали деца идеално е. Ние со плачки излегувавме од вода. И самата плажа долга е и не е пренструпена