Во апартмани приватни, случајно ги најдовме пред некоја година кога дојдовме прв пат тука, и сега секоја година телефонски си резервираме.
Mozes te molam poveke vo privatna poraka da mi pises. Nie cekame pasosi za malive, pa sakame tamu bas da odime nekoj den. Me bendisuva Nikita mene licno.
Fala mn.na odgovorot, nie prv pat ke odime postojano odime vo sepremvri so maz mi, ama nadole po ostrovite, a ovoj del mi e nepoznat i nie najdovme sami apartman na plaza na halkidiki.com dobar odmor
Од хотелите покрај кеј '' Hotel Unique'' и '' SU hotel''. Подалеку од град кон плажите ''Hotel Park lakeside'', ''Хотел Филип'', ''Лаки хотел'', ''Хотел Тино св. Стефан''. Отвори и разгледај си ги па кој најповеќе ти одговара, сите се релативно нови и луксузни
Може е глупаво прашањево, но ќе прашам. Ќе одиме во Охрид. Е сега се плашам да не не ми спие детево дека ќе смени нели. Сте имале проблем таков?
Неколку пати го носевме во Охрид и таму спиеше подобро од дома. Се надевам и вас воздухот ќе ви прија за спиење како на синко
Ќерка ми ми спие насабајле до 8, а сакаме да појдеме за Охрид во 6 и пол. Како неприметно да ја префрлам во кола за да не се разбуди?
Заспиј ја во кола Не се успива во кола? Разбуди ја порано и кога ќе и се приспие во кола и тргате. Кај нас овој начин е успешен, му се приспива за 1.5ч максимум бидејќи не е наспан, во кола и спие и до Охрид и до Грчка граница
Зависи до детето. Мојот до скоро не се будеше сега се буди ама брзо заспива. Значи водич нека ти биде она, или буди ја порано па тргнете па ќе продолжи , или нека стане нека поседи па тргнете покасно за да спие по пат.
Разбуди ја накај 6. Облечи ја. Во кола кога ќе тргнете дај цице/шише. Ќе си заспие. Ние така правиме.
Што облека да спремам за бебе 1 год за во Охрид,некој што бил скоро? За навечер долги,кратки,какви пижами ? Не сум била одамна ,а со бебе прв пат.