Жени, се спремам за повторно одење накај грција, ама на 5 дена така што не можам преку агенција. Врска немаме накај да одиме. Некој ако имате маилови или фб сстраници од било кое место пуштете ми во лп, за резервација.
Јас преку оваа агенција резервирав, Срби се луѓето. Имам вибер број ако сакаш http://www.greeceandsea.com/pocetna/
Електролити, пробиотик, сируп за намалување тт или чепчиња, некои антибиотик земаат, јас не зедов, нешто против комарци, камагел и синопен, јас и јекодерм земав ја мачкав понекогаш после сончање, сретство со заштитен фактор, алкохол и гази,ханзапласт во случај ако се повреди.
Ние бевме во јули, кога беше ептен топло преку ден. Ладничко е навечер. Пижами доле долги, горе кратки. Тренерчиња обавезно. Памучно капче ако дува.
Женски бил ли некој периодот после 10 септември во Грција прв втор крак?Знам дека е работата како ќе се погоди времето ама воопшто немам претстава какво е дали е ладничка водата?
Лани бевме после 15. 9, беше совршено. Не беше пекол, туку убаво топло и цел ден седевме на плажа. Но сепак како ке ти се погоди.
Моите одат веќе 3та година на 9ти, еве за 10тина дена пак ќе одат. Викаат денот е пократок, ноќите поубави од јуни (одат и тогаш), водата топла, они секогаш се бањаат, а се зимурливи значи баш е топло. Лошо е само ако се расипе времето, а денот краток, па ако залади водата, додека се стопли ќе помине одморот, на нив првиот пат им заврнало и потоа 2дена чекале да се стопли, значи 3дена само во песок
Јас сеуште не сум со бебе ама и за мене носам долги пижами, свежо е. Земи си обавезно и алишта на долги за навечер за шетање, не само за беба, туку и за тебе.
Може прашањево не е за тука, ама се надевам некој ќе знае да ми каже. Дали во Никити има аптека што работи во недела? Ми треба за кога ќе си одиме да купам мундисал за бебе. Или ако има некоја аптека во дригиве местенца од торони нагоре би ви била благодарна на инфо.
Да во Торони сум и тука нема аптека. Најдов и на интернет за Никити. Вика дека работи недела. Мислев некој од искустви да не знае да не лутам непотребно. Ако не ќе застанеме неа мудања или некаде попатно. Благодарам мајки
Никити убаво е, одговара за со мали бебиња? Мм е запнат за таму, јас не знам слабо го познавам вториот крак. Предлог за апартмани исто кажете најблиску до плажа.
Nie bevme letovo so 7 mesecno bebe, ubavo e, ne e loso. Mene poveke mi se svigaat okolnitee plazi i dogodina so pogolemo dete tamu bi odela. Ako bebeto e malo najdobro vo gradot bidejki se imas na dofat apteka, pedijatar, lidl. Vodata ne mn.cista za razlika od drugite plazi vo blizina ama za mn.malo bebe ne ti treba.