Е да. Срби врие. Мене не ми беше толку лошо можеби дека таму бевме прв пат на одмор со мм кој догаш ми беше дечко. Младост лудост. Кој гледал камења тогаш.
Офф топик: Ова "Милошееее" е толку многу јако и вистина Ама, не може а да не ги заприметиш разгневнените татковци и кеви и она нивното "Је*ем ти сунце".
Сум била во хотели и со Руси, Германци, Чеси.... Иста песна е. Секаде е бучно. Т.е секаде има по некој бучен.
Јас прв пат сум била на годинка во Касандра Палас, Криопиги. Мајка ми вика било мирно за со деца таму, плажата е блиску, песок. Има деца таму кај да трчаат. Низ магла памтам ама убаво е за со деца. Моја препорака
Исто и ние во Септември бевме во Паралиа Дионисис се беше супер само навечер досадно , пешки одевме до Неа Флогита блиску е , а и до Неа Модања бевме пешки ама далеко е .... местото е рамно и плажите се одма до смештајот за 1 .. 2 мин си на плажа
Smestajot 40 evra dve sobi , kujna wc, wifi, Po dva kreveta vo sobite vo ednata plakar, vo drugata tv , klima , golema tarasa
Афитос-искуства со мало дете од годинка? Резервирав веќе, додека не е касно да откажам ако не е асално местото
Афитос е преубав ама со мало дете јас не би Освен ако си на сама плажа Инаку ќе м'кнете ствари со кола за на плажа (рачунај базени, торби, гума за пливање и торба со играчки )