Фибула или Еуросава, тие се генерални застапници за Турција, другите агенции продаваат нивни аранжмани. На еуросава веб страната им е посредена и полесно е за пребарување, Фибула им е катастрофа веб страната освен ако не смениле нешто од лани.
Е налет! Нема идеално Едвај најдов апартман со 5 кревета. @azelea богами и да повелете да ве почастам, ова е настан што се случува еднаш во 100 години
Мајка види на арт оф травел. Они нудат аранжмани од српска агенција и обично имаат поголеми апартмани.
Абе не дека нема бебиња. Мене само ваков впечаток ми има оставено. Иначе најфината слаткара е таму. И најубавото гиро. Ете и @PUPICA мислам ја има пофалено Флогита.
Ne znam mila i jas ne sum bil ova e prv pat maz mi saka tamu.Ama ako sakas da odis so malo dete ne vredi da se maltretiras posle koga kje sletis od aerodromot da patuvas so casovi.Mojata koleska mi preporaca Belek rece deka mnogu ubavo i luksuzno e i najvazno jadenjete e mnogu dobro imas izbor sto ti saka dusa bez sube deka kje se otrujes. Jas povekje gledam familjaren hotel sto ima za decata parkovi i plazata da e pesocna i blisku. Mene mi go preporacaa ovoj hotel i gledam deka mnogu e dobar. http://www.fibula.com.mk/mk/Hotel/ramada-resort-lara?PL=28953-5313-871730-6279125
Исто гледам да биде брзо од аеродром и да има добри препораки. Ако најдам нешто препорачано ќе ви оставам линкче. Фала за твоето.
Ништо, уплатено е веќе. @azelea за нас три, за баба и дедо уште два Ми рече: само под услов да дошле бабата и дедото со нас да имаме помош, само тогаш би идел за Грчка
Топ е мајка . Вчера во Каликратија имаше многу гужва, ама во Флогита беше фантастастично. Деловите од плажата каде може да ставиш свој чадор се проширени од лани и има многууу повеќе простор. Претежно млади брачни парови беа. Од годинава и вакво имаат наместено,за поголемите 'деца' Се на се' супер е. За време ручек сите си ги оставаа чадорите и лежалките/ крпите на плажа,никој ништо не чепка.
Охооо ваков одговор ми требаше Иако, пред да почнам да барам апартман, ја исчитав цела тема и точно определени градчиња ги земав во предвид за места со деца. Сакав втор крак ама немаше тоа што барам. Јас сум "нова" во Грчка, никогаш не сум летувала на Егејско.
И јас не сум многу години летувала во Грција. Почнав пред 4 год да ја харам. Скоро сите места ми се прошетани на краците. Флогита често одам на еднодневна, искрено понадолу има многу поубави места,ама и овде ми се допаѓа. Мирно море, чиста вода, плитко ( ама не многу до далеку), не е скапо баш како Афитос,Калитеа , поблиску е , нема гужвишта толку многу, малечко место и све ти е на дохват, има лулашки за децата, аптека, на 7 км во Модења имаш Лидл( тој во Каликратија е затворен). На самиот влез во Флогита има некој нов голем маркет ( фемили маркет). Коректни цени. Во гратчето секое утро до кај 11 ч имаш пазар , овошје и зелунчок фул,пруступачни цени. И дефинитивно во Флогита е најубавиот сладолед
Мене во Флогита ми сметаше што е плитко, па веднаш прилично длабоко (мене скоро до врат ми беше) и потоа доаѓа убав дел со ситен песок и не многу длабок. За возрасни ок, ама за деца, не баш. Од таа причина не би одела пак. Е сега не знам дали цела Флогита е така или само делот кај што бевме ние.
Мене не ми смета длабочината на водата, и така деца се со гуми, а јас си пливам, неам проблем. Поголем проблем ми се камења на влез во вода кога сама неможам да се додржам да не се искршам а камо ли и дете да имам во или за рака Да се ситни каменчиња или песок е најдобро за со деца. @Bubce38 имам негде прочитано за сладоледот, мислам дека тоа е таа слаткарница во прв ред од куќите. Баш во тој ред ни е смештајот. Фала за сите информации!
Која е таа слаткарница, јас летоска одам за Хрватска, ама за 8ми септември веќе резервирав за Флогита ?
Јас сум била Белек и тоа во овој хотел http://www.siamelegancehotels.com/ Многу ни се допадна. Собите се многу добри, не се мали и највеќе ми се допадна што од соба каде што имаш 2 кревета за деца и бејби кот по скали се качуваш нагоре и е цела спална. На сајтот како што е претставено исто така е. Од храна, занимации, базени и сл. да не зборувам. Овој хотел ако не се лажам нуди само ултра алл и нема што нема. Од бебешко мени (јас тогаш за џабе влечев храна за дете кога таму имаше буквално се) до услуга да во нивна кујна ти мијат и стерилизираат флаши за бебе. Плажата е ситна песочна со лежалки, шанкови на плажа и си земаш што сакаш. Крпи за на плажа исто така даваат и си ги менуваш секој ден. Во самиот комплекс има многу катчиња за деца од лулашки, игрални до мал плиток базен за ептен мали дечиња - има каде да го прошеташ навечер. Јас бев презадоволна тогаш од услуга и хигиена. Одевме преку Фибула. Трансфер од аеродром до хотел е релативно краток, за некои си пола саат мах се стига. Според мене бар до сега (3 пати имам одена на различни места) што имам такво искуство турците се многу гостопримливи а особено кога те видат дека си со мало дете.
Ti blagodaram mila mnogu mi se dopadna ovoj hotel sega proveriv samo fibula ima aranzmani za tamu, bas kako sto baram za deca.Za golemiot za sin mi koj ima vekje 5 godini toj znae malata seuste ne znae.