Na tri meseci go nosev. Na ekskluzivno doenje. I bevme vtora polovina na septemvri, taka da ne bese pekol.
Ние ипак се решивме за поевтина варијанта,е сега најдов една Агенција со многу ок цени за Полихроно,Неа Флогита и Неи Пори. Треба до вечер да решам каде. Каде од овие три места е подобро за со малото? Се мисла за Неи Пори ама незнам дали е добро местото.
Мајки предложете место во мк да го прошетаме малово на некој ден. Некако се уште не ми се носи надвор од мк па барем тука да го однесеме некаде, само Дојран не.
Неи Пори има и најубава цена,цената е и за со превоз ама не би да го носам во Автобус. Со кола ќе одиме.
Одете си Неи пори. И нема гужви по пат толку, а и водата е многууу поплитка. Флогита е за нијанса почиста,ама помало место,помали плажи, подлабока вода. Дефинитивно Неи Пори за вас
Супер Фала ти. За три часа се стигало,само незнам што е подобро дека блиску е дали да одиме со бус или со кола,некако со бус е поевтино дека и превозот е вклучен.
Prasaj vo agencijata. Obicno ako odis so sopstven prevoz odbivaat po 15 evra od sumata po lice. Nei pori po mene e mnogu guzva i haos na plaza od narod. Samo radi toa go odsakav.
Мене Неи Пори ми има оставено многу убав впечаток за со дете. Огромна плажа, чисто беше кога бев, комарци немаше и знам дека реков овде со детенце ќе дојдеме. А отпосле искуства слушнав разни, ама моето искуство е позитивно. @monik55 ако мислиш дека мали ќе ти го издржи патот во автобус, пробај, за таму кола не ти треба. Ако е мала разлика цената со бус или ваша кола, тогаш оди со кола, ради комоција.
Па зависи до синчето ти. Јас би можела да се нафатам со автобус со дете,ако не ми е проблематично. Ти си знаеш "какви" сте за патување. Инаку брзо се стигнува, да . Јас за саат ипол максимум го возам од граница тој пат. Ако треба да вадиш картон за колата, нафта , патарини... А преку агенција ќе ти одземат макс 30 евра за патот, мислам да си одиш со бус. Сосве македонските околу 20 евра имаш вкупно патарини чинам во двата правци
@monik55 До Неи Пори за 3 часа можеби ќе стигнеш, но, доколку сте со кола. Со бус нема шанси, рачунај од старт 5 часа ко ништо.
10 евра само ми одзимаат,така да со автобус е подобро. Да и зелен картон треба и плус собраќајна да мењам на мое име и ете плус патарини и навта. Ќе каже маж крајното вечер. А мали кај го ставиш таму седи плус обожава да се вози
Мами, тетки, стрини и останати да ми кажете ако имате искуство со Чањ, Црна Гора? Знам дека е една огромна плажа, меѓутоа препоставувам има повеќе плажички закупени со чадори. Дали има простор за сопствени чадори, и најважно дали е чиста плажата, кој дел е најчист најсреден, дали е песочна(барем малку ) плитко претпоставувам? Иако знам дека претежно го препорачуваат за фамилијарен одмор и за со мали дечиња, сепак какво е местото, што нуди, во однос на цени?
Мора да е баш Чањ? Од Суто море до Будва сите места сум ги поминала и највеќе ме бендиса Петровац. Чисто со ситна песок и убаво за шетање.