Ми испрати на вибер таму комунициравме. Е сега повеќе слики ми пушти од плажа одколку од соба.Сега што резервирав излева - 50евра разлика, а ми стоат многу подобри собите.Се надевам дека ќе испадне ок.
Ние во вторник идеме за Анталија а минатата сабота 2 саати чекавме ред на Богородица! Толкава редица за враќање во Македонија немам видено ни на филм.. Среќа низ Дојран за назад без ич гужва поминавме
Ние сме после вас од 30ти Ми иде многу 10 дена за беба ама се надевам дека ќе се навикне и ние убаво да одмориме.
Изборот падна на Лептокарија. Не сум била, се надевам ќе е ок. Гледав слики и ми се свиѓа. Немам време за разгледување и предомислување, ако имате предлог за во Септември каде би оделе, а да не е повеќе од 300км(од Богородица) предложете.
Божем резервирав сега ми се јавија за да ми кажат дека сепак нема слободно веќе во Вила Боузалис. Сега да пробам преку друга агенција на истото место или нема да има?
Зошто не на краците? Каде каде е почиста водата. Ваму горе долу иста ти е сегде водата. Јас додуша еднаш сум била Неа Пори ама за Олимпик и Паралија мајка ми ми покажуваше слики и иста песна. Тој дел не го разгледувам . Неа Каликратија лани бевме на викенд, пред краците е , поблиску , мн.чиста вода , само во водата имаше по некој камен. Мене ми се допадна
Мајки некој проверен смештај за Неа Флогита да препорачате? Сакаме на 3-4 дена дс отидеме, читав доста од вас ја фалат за со мало бебе
A mozez da ni pratis link kade odis i kakvo iskustvo so koja agencija? zasto i jas kje odam vo turdka ama seuste ne sum resil kade da odam?
Sekako Idam preku Eurosava vo hotel Laguna beach Alya Resort & Spa.. https://eurosava.com/index/hotel/958 bas ke pisam kako pominuvame,iako od sega se nerviram epten e nemiren mojov :/
Ti blagodaram mila mnogu ama mene sepak mi izgleda daleku Alanya, za kolku vreme stignavte ? Jas so dve plus 6 mesecno bebe zaroa uste povekje se plasam kako kje bide.
За Неа Флогита нема ништо слободно во едно 10 агенции што прашав. Може да си проба среќа ама чисто сумљам.