Nepolni tri bese. Iskustvoto mi e pozitivno. Se nafativ zosto bese samo na doenje. Cicase bukvalno kade saka, kola, na Plaza sekade. Nezase grcevi najvazno. Bevme vtora polovina na septemvri i ne bese pekol. Sedevme mnogu vreme na plaza. On si spiese i po tri saati pod senka. No, prirodna senka od drvo, ne pod cador. Ne go banjav, samo malku nodzinjata i racinjata ke mu gi namokrev. Sto te interesira slobodno prasaj me.
Зависи кој што бара кога оди на одмор? Ние секогаш бираме мали и мирни места. Не сакаме места како Паралија, Асправалта и сл.
Изолирана од поголем град,амбуланта,сепак за со бебе мислам треба да има лекар во местото,имаше случај една година кога касна пчела бебе во Полихроно,страшен оток имаше малото. У ствари Ставрос треба да е тука Олимпијада е после Ставрос нели?
Да, Ставрос има голема болница горе на ридот е. Има и приватен хирург ортопед. Ама ако размислуваме така од дома не треба да излегуваме. А за доктор не дај Боже да треба ќе се најде кога треба, секогаш.
Мислам имаше амбуланта во Олимпијада,ама не сум сигурна . А и Да , Ставрос е близу , на некои 15-20 км чинам е. Да , Очимпијада е после Ставрос. Од Олимпијада уште 30-тина км подолу е Јерисос. Ептен ме бендиса мене
Таму горе на височинката кога се оди накај убавите плажи се наоѓа античкото место Стагира - родното место на Аристотел.
Eeee kaj se naogja tocno pedijatarot da ne znaes? Ke ideme pa za nedaj Boze Inace da mestoto e preubavo za so deca, a i za vozrasni ako si ja zemes mama da ti cuva dete navecer da setas Nie lani bevme tolku mi se dopadna pa godinava pak tamu
Поактивна е темава, па да прашам тука... Дали некој може да сподели контакти за апартмани во Неи Пори?