Каде пазарите највеќе!Веро,Тинекс,Рамстор,Кам итн.

Дискусија во 'Канта' започната од klineco, 3 април 2014.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. klineco

klineco Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Темава ја отварам бидејќи мислам ја нема претходно на форумов,а и сметам дека фали истата тука.
    Прашањето е во кој СУпер Маркет најчесто пазарите и кој ви е најомилен.Добро би било да наведете населба и дали има и други супер маркети во вашата околина или не и доколку има зашто сте се одлучиле за еден од тие маркети

Еве ќе почнам прво јас.
    Живеам во Ново Лисиче и во околина и во блиска околина имам неколку маркети.СЕпак највеќе си пазарувам во Кам маркет бидејќи според мене има квалитетни производи со доста примамливи цени.

2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.390
    Допаѓања:
    17.611
    Денес, пред да отидеш на пазарување во Кам маркет, корегирај си го насловот на темата. Кога се поставува прашање, на крајот од реченицата стои прашалник а не извичник, а кога набројуваш, ставаш знак две точки и набројуваш.

Каде пазарите(пазарувате) највеќе(најчесто): Веро, Тинекс, Рамстор, Кам или некој друг маркет?

Мислам дека темава е бесмислена. Што треба сега да пишуваме, кој каде купува леб и да набројуваме маркети? Баш неисцрпна дискусија. :^)

3. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Покрај темата со одењето по гости кај форумџики, оваа е втора по ред што ми е врв! :D

4. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.247
    Допаѓања:
    67.790
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.