па да, и мене ми е страв да не излезат непредвидливи работи, ама она ми рече дека мора прво да ги заврши фустаните кои и се во оптег, па после ќе се посвети на мојот...да оставам на неа...ај, па веројатно за недела дена ќе го сошие...со Господ напред...а ако нешто испадне крш, не знам што ќе правам на недела дена пред свадба...
скоро сите имаат позитивно мислење за данчо и ретко да имал утка. мое лично искуство е следново : термините му се зафатени 3 до 4 месеци однапред и не прима ни на разговор. јас кога се јавив мн арогантно ми се испонаша се покајав што се јавив и нормално не инсистирав да се видам со него. но сепак како што кажуваат сите цените му се достапни а и убаво работи. јави се, закажи, разговарај со него па сама ќе видиш дали го сваќа тоа што го сакаш
И јас сум слушала само позитивни критики за неговата работа. Јас пак разбрав дека цените му се малку повисоки. Исконтактирај си го, ништо не губиш.
јас како што знам, бара многу материјал, пример ако треба 2-3 метри он бара на пример 5-6, и така си ќарува од секоја венчаница. фактички ти му купуваш материјал и за уште една невеста . А за неговата работа и јас досега немам слушнато ништо лошо.
за данчо имам слушнато дека има и утки и тоа откако ја прави утката после тоа не се разговара со него , корекции едно сруго , не се замарал !! значи ова сум слуснала од 2 невести кај кои утнал ама сум слушала кај некои дека за многу малку пари им направил и добри венчаници , е сега дали се исплати да се ризикува секој си прави математика
јас си порачав венчаница во селестра, матерјалите им се многу квалитетни, каде и да бев на другите места не ме воодушевија толку, е сега уште изгработка ќе видиме како ќе биде Ч)
јас ќе шијам во споса мода кај вики и славица. ми се допаднаа материјалите премногу, обрнаа внимание на секој можен детал со моја консултација и цената е нормална. премногу сум задоволна од односот и пристапот така да се надевам нема да биде утка.
рајна порано биле во бисер сега се кај поранешен јат спроти соборен храм и канцелариите на федекс се овде во близина. фб поима немам,мислам дека немат а веб http://www.sposamoda.com.mk/ неса имаше напишано дека таму ја правела венчаницата и била задоволна многу исто и една друга феминка не се се сеќавам која само. мене на сликите ништо не ми се допадна но имаат преубави материјали зависи ти што сакаш. препорака од мене да идиш на разговор ако не си одлучена. јас веќе материјалите ги одбрав и ми закажаа прва проба.
И јас мојата ја шиев во Спосамода кај Вики и тогаш се наоѓаше во Бисер(ова е пред десет години). Убаво ми ја направи,тогаш беше многу позната.МИ ја направи од материјал кој самата си го избрав и ми ја направи иста како што ја видов во списание.Задоволна бев,жената си е професионалец и си ја знае работата.
a kako im se dvizat cenite vo sposa moda? sakam da odam da prasam uste tamu i vo zan mari vo bunjakovec. a isto imam slusnato deka zenata sto porano rabotela vo celestra si otvroila dukan nekade vo aerodrom elizabet se vika, pa da ne ima nekoj da spodeli iskustvo so nejze? bev i do mavrovka i do zana i na site cenite im se malku vo vis...
Другарка прави свадба во септември и бевме во Споса Мода,мене многу ми се допаднаа и моделите и изработката и материјалите,и секако пристапноста на клиентот.Цените им се поевтини малку од другите,ама сепак зависи нели од модел.На нејзе за корсетотот со чипка а надолу тул и рекоа 350-450 евра,зависи што материјали ќе одбере. Да не порачав во Жана,овие сигурно би биле мој избор :up:
draga, marina mnogu mi e milo sto postojat ovie forumi, dokolku se slucilo nekoe nedorazbiranje imame moznost da vi objasnime. navistina mi e zal, sto se slucila takva dezinformacija i zatoa ke se potrudam da vi objasnam. niedna vencanica ne moze da ima tolku golema razlika vo cena i ne e mozno da se dade popust od 800 na 500 evra. nie so 800 evra sme vi ja kazale cenata na konkretnata vencanica, za koja vie ste bile zainteresirani, a pocetna cena na vencanicite vo nasata modna kuka e 500 evra. znaci sme vi kazale deka dokolku vi e mnogu 800 evra, moze da si odberete vencanica so pocetna cena od 500 evra, nikako deka toj model koj cini 800 evra da vi go izrabotime za 500 evra. se izvinuvam uste ednas za ova nedorazbiranje i vo idnina vi stojam na raspolaganje za bilo koja informacija. golem pozdrav do site na forumot tanja kokev
samo edno nadopolnuvanje, vo odnos na matrijalite. nie matrijali si nosime sami od istambul, a ponekogas sorabotuvame so distibuteri od makedonija koga stanuva zbor za svilite od dubai. taka sto ve uveruvam deka nasite matrijali se razlikuvaat od site ostanati vo nasava drzava. vi blagodaram i pozdrav