А Нора од Велес? Еве ти линк од фб Спојлер http://www.facebook.com/vencanicinora.ivanovska.eks.radivojevic/photos http://www.facebook.com/norabstilveles?fref=ts
Devojki ve citam i nemozam da se iznacudam do kade ste spremni da odite samo da sosiete"poevtini"vencanici. Trosocite sto ke gi napravite setajki niz drzavava po razno razni snajderki ke vi bidat dovolni da si kupite vencanica od Skopje. Prosetajte malce niz Mavrovka mislam deka tamu konkurencijata si go pravi svoeto i se izdvojuvaat dva-tri dukani koi imaa navistina sto da ponudat,a i uslugata ne im bese losa. Mavrovka e vo centarot na gradov nema nisto da ve cini so sreka
Mi se dopadnaa nekolku modeli vo TINA.Izrabotkata im e super,a i usluzlivosta. Pisete ako nekoj bil tamu,dali e navistina taka kako sto mi se cini
Девојко колку сакаш чуди се,јас не сум од скопје и ако шијам таму пак ќе треба барем 3пати да дојдам за проби....повеќе ми одовара во градови од источна Мк бидејќи дефинитивно не се се надувани цените ко Ск Не фрлам толку пари за венчаница,поарно со мажето да си шетнеме за викенд за таа разлика во цените а разликата е минимум 100е па ти види сега позз
Баш сега ја разгледав и не ми се бендиса тоа што го има направено,материјателите се премногу кич и не во мој стил...сепак благодарам позз
Венчаници Бела Штип, еве ти уште еден предлог Спојлер http://www.facebook.com/vencanicibella.stip?fref=ts http://www.facebook.com/bella.vencanici?fref=ts
Нати ме интерсира за атеље Гламур во Штип ако си слушнала какви ги прават венчаниците бидејќи шијат и свечени фустни и се преубаваи, баш за венчаници незнам?!
Искрено, за ова Гламур прв пат слушам. Или па го знам атељето, ама не му го знам името Ако знаеш кај се наоѓа кажи ми, може и го знам. А ти ако веќе си одлучила за модел, треба само да избереш кај ќе го шиеш. Остај тоа што нивните венчаници не ти фаќаат око. Го осмисли веќе моделот? Кажи ми отприлика каков сакаш да ти биде? Ги знаеш продавничките во тунелчето кај што се наоѓа циганот (јас се извинувам за изразот ама така го викаат човекот и јас така и го знам) што продава козметика? После кафичите, надолу накај Зегин и Вип (не знам дали убаво ти објаснив ) Има и златара тука. Е и тука има бутици за венчаници, погледај и таму. Другарка ми од таму ја зема венчаницата и задоволна е. Преубаво и стоеше.
Beti mn ubavo sie so kakov materijal sakas takov fustanite se dvizat do 300 evra bidejki ona ne raboti od tipot da go sosie za tebe i da i ostane nejze za nekoja dr nevesta si go zimas za tebe a se dr sie ne samo vencalni fustani
Devojki,dali nekoj ima informacija dali moze da se najdat nevestinski fustani od spanskite brendovi: Pronovias,Atelier Diagonal ili San Patrick,najdov nesto na net deka imalo vo Skopje i Kumanovo... skoro bile otvoreni Tie fustani mi se favoriti za sega ...Thanks
Mислам дека збориш за ЖАНА,кога бев во Штип беше затворена,двократно работеле и бев во Гламур и Бела за други немав време
Не е само еден бутик тука, мислам дека има три. Кога влегуваш во тунелчето два има од десна страна и еден нов од лева страна, скоро го отворија тој. Жана мислам дека е на едносмерната улица.
Во Црниче...Викторија Маер и не сум воопшто задоволна,не беше ни малку слична на таа што јас ја сакав,тотална утка
Да знам сега ми текнува карши трговскиот имам видено едно на спрат за венчаници,ама други не сум забележала до сега,не ме интерсирало може затоа Моделот го имам замислено веќе и знам што материјали сакам за венчаницата,уште да најдам некој убаво да го сошие и ќе биде идеално фала за информацијата Нати
Е тој што си го видела на спратот, под него долу има уште три Мислам дека тој на спратот е уствари Бела. Ништо, повели и друг пат
јас ќе кажам пак идете си кај Данчо во нерези Типот зима 100 евра за шиење материјал ваш. Мене ме ми мрдна цела вечер венчаницата а ме чинеше се на се 220 евра
Да,и јас сум слушнала за Данчо убави коментари,шиел и свечени фустани и венчаници...само ти треба да си донесеш материјал или он има???
да ти си носиш материјали, тој ти кажува колку каков се, и патент каков значи се што ќе ти треба за фустанот, тој само си го шие.