Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде ја шиевте вашата венчаница?

Дискусија во 'Свадба' започната од mkgirl, 14 февруари 2011.

1. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    А Нора од Велес? Еве ти линк од фб :)
    http://www.facebook.com/vencanicinora.ivanovska.eks.radivojevic/photos
    http://www.facebook.com/norabstilveles?fref=ts

2. detelinka4

detelinka4 Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Devojki ve citam i nemozam da se iznacudam do kade ste spremni da odite samo da sosiete"poevtini"vencanici.
    Trosocite sto ke gi napravite setajki niz drzavava po razno razni snajderki ke vi bidat dovolni da si kupite vencanica od Skopje. :D
    Prosetajte malce niz Mavrovka mislam deka tamu konkurencijata si go pravi svoeto i se izdvojuvaat dva-tri dukani koi imaa navistina sto da ponudat,a i uslugata ne im bese losa.
    Mavrovka e vo centarot na gradov nema nisto da ve cini so sreka :)

3. detelinka4

detelinka4 Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Mi se dopadnaa nekolku modeli vo TINA.Izrabotkata im e super,a i usluzlivosta.
    Pisete ako nekoj bil tamu,dali e navistina taka kako sto mi se cini :D

4. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Девојко колку сакаш чуди се,јас не сум од скопје и ако шијам таму пак ќе треба барем 3пати да дојдам за проби....повеќе ми одовара во градови од источна Мк бидејќи дефинитивно не се се надувани цените ко Ск :D Не фрлам толку пари за венчаница,поарно со мажето да си шетнеме за викенд за таа разлика во цените :lol: а разликата е минимум 100е па ти види сега позз

5. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Баш сега ја разгледав и не ми се бендиса тоа што го има направено,материјателите се премногу кич и не во мој стил...сепак благодарам позз

6. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Венчаници Бела Штип, еве ти уште еден предлог :)
    http://www.facebook.com/vencanicibella.stip?fref=ts
    http://www.facebook.com/bella.vencanici?fref=ts

7. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Веќе видено Нати :D

8. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Нати ме интерсира за атеље Гламур во Штип ако си слушнала какви ги прават венчаниците бидејќи шијат и свечени фустни и се преубаваи, баш за венчаници незнам?!

9. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Искрено, за ова Гламур прв пат слушам. Или па го знам атељето, ама не му го знам името :lol: Ако знаеш кај се наоѓа кажи ми, може и го знам. А ти ако веќе си одлучила за модел, треба само да избереш кај ќе го шиеш. Остај тоа што нивните венчаници не ти фаќаат око. Го осмисли веќе моделот? Кажи ми отприлика каков сакаш да ти биде? Ги знаеш продавничките во тунелчето кај што се наоѓа циганот (јас се извинувам за изразот ама така го викаат човекот и јас така и го знам) што продава козметика? После кафичите, надолу накај Зегин и Вип (не знам дали убаво ти објаснив :?: ) Има и златара тука. Е и тука има бутици за венчаници, погледај и таму. Другарка ми од таму ја зема венчаницата и задоволна е. Преубаво и стоеше.

10. babyusa

babyusa Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    14

Beti mn ubavo sie so kakov materijal sakas takov fustanite se dvizat do 300 evra bidejki ona ne raboti od tipot da go sosie za tebe i da i ostane nejze za nekoja dr nevesta si go zimas za tebe a se dr sie ne samo vencalni fustani

11. mice83

mice83 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    51
    Devojki,dali nekoj ima informacija dali moze da se najdat nevestinski fustani od spanskite brendovi: Pronovias,Atelier Diagonal ili San Patrick,najdov nesto na net deka imalo vo Skopje i Kumanovo... :?: skoro bile otvoreni
    Tie fustani mi se favoriti za sega ...Thanks

12. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Mислам дека збориш за ЖАНА,кога бев во Штип беше затворена,двократно работеле и бев во Гламур и Бела за други немав време :D

13. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    И јас за Бети слишам позитивни критики само па може ќе се решам за кај неа :lol:

14. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Не е само еден бутик тука, мислам дека има три. Кога влегуваш во тунелчето два има од десна страна и еден нов од лева страна, скоро го отворија тој. Жана мислам дека е на едносмерната улица.

15. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Во Црниче...Викторија Маер и не сум воопшто задоволна,не беше ни малку слична на таа што јас ја сакав,тотална утка :@

16. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Да знам сега ми текнува карши трговскиот имам видено едно на спрат за венчаници,ама други не сум забележала до сега,не ме интерсирало може затоа :D Моделот го имам замислено веќе и знам што материјали сакам за венчаницата,уште да најдам некој убаво да го сошие и ќе биде идеално :lol:
    фала за информацијата Нати

17. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Е тој што си го видела на спратот, под него долу има уште три :) Мислам дека тој на спратот е уствари Бела. Ништо, повели и друг пат :*

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.395
    јас ќе кажам пак идете си кај Данчо во нерези Типот зима 100 евра за шиење материјал ваш. Мене ме ми мрдна цела вечер венчаницата а ме чинеше се на се 220 евра ;)

На Sa5m му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    Да,и јас сум слушнала за Данчо убави коментари,шиел и свечени фустани и венчаници...само ти треба да си донесеш материјал или он има??? :)

20. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.436
    Допаѓања:
    5.395
    да ти си носиш материјали, тој ти кажува колку каков се, и патент каков значи се што ќе ти треба за фустанот, тој само си го шие.