Здраво девојки, ве замолувам да ми кажете ако знаете каде може да се изнајми венчаница но да ја сошијат како што јас сакам и после да им ја вратам, поздрав имајте убав ден....
bas me cudu sto kazuvate vaka za Celestra...jas dvapati otidov, dvapati probav i bea mnogu prijatni...tocno deka se malku poskapi... dodusa neznam kako se ostanatite fustani so cena, toj sto mi se bendisa mene bese 700 evra...i istiot model so ubava cipka, recisi na site mesta sto prasav mi rekoa koj 550, koj 650, pa duri i poveke... tokmu poradi cenata seuste razmisluvam dali ke pojdam i tretpat, ke vidime
Искрено за во Целестра мене стварно ми се допаѓаше изработката и затоа бев таму два пати со цел да се издоговорам, меѓутоа изгледа сум одбрала лош момент...Незнам што да кажам! Осносот ме разочара комплетно
Јас ја шијам моментално кај Викторија Маер во Скопје и сега за сега сум задоволна,еве другата недела ке одам на последната проба
И девојки, како сте задоволни од Викторија Маер? Ме интересира однос, изработка и цени.. Имал ли некој искуство со Данчо од Тафталиџе? Прочитав дека некој го спомна, но ништо конкретно поздрав
сестрами ја шиеше таму венчаницата .. многу се пријатни а и не се многу скапи... сестрами сакаше по едноставна и ја плати 8000ден а беше прекрасна...
Во Жана,кај нив нема промашај Квалитетни материјали,еве конкретно за Селестра исти модели им се дури за 200-300 евра поскапи,па треба да те видат дека им се допаѓаш т.е.да те измеркаат убаво па потоа да те услужат-ако мислат дека треба ете таков впечаток ми оставија,сепокајав што појдов. А во Жана пробав еден куп фустани,се испадна како што сакав,ме чинеше 450 евра плус вел а целиот беше чипкан.Секаде ќе ги фалам
Jas ja siev vo Btutik Lidija vo mavrovka. Zenata e car, veruvajte kakva ke ja zamislite vencanicata takva ke iskoci, i jas ne veruvav ama iskreno sum prezadovolna. Isto taka sum zadovolna i od usluznosta, i od cenite. Ima nejzina strana na facebook mozete da vidite nekoi nejzini fustani.dokolku se mislite kade da idete. zenava e car definitivno
Кај Бети Бисер од Велес. Работи добро, само што мене премногу ме влечкаше со венчаницата, дојди утре, дојди за неколку дена, но на крајот испадна добро па сите маки ги заборавив Имала ли некоја од вас искуство со Бети и како сте задоволни? Слушнав кај неа иделе за шиење венчаници од цела Македонија, ма да јас сум онака, да не кажам, просечно задоволна, цените слични како во Скопје.
Редактирано од модератор:телефонски броеви и слични податоци испраќајте само по ЛП. и јас сакам да ја шијам кај него или во мавровка бутик среќен ден и кај тина се вика жената во мавровка. ајде кој има искуство од кај овие личности нека ми каже кај и да е треба да се одлучам
И јас имам слушнато многу за неа, а и убави т.е.прекрасни ги има правено.Ама до 1-2 пред свадба знае да даде венчаница за некој да не и го украл моделот, живи глупости.Ко ожем невестава на плоштад ќе го изложи фустанот.
Вчера бев да гледам фустани и да ви кажам дека фустаните се движат од 250 (најдемоде) па нагоре. Солиден фустан е од 350 нагоре... Мене искрено во Жана најмногу ми се допаднаа...и материјалите,моделите а и цените . Во Целестра материјалите и услугата не ми се допаднаа...во Квин се ОДЛИЧНИ матрејалите но цените се мнооогу скапи, Во Кокев и така така...Во Мавровка само кај една тетка ми се допаднаа корсетите и фустаните..се друго беше..КРШ (уште кога ке влзезеш внатре во бутикот) аи цените им се тука некаде над 300 евра
можеш ли да ми дадеш линк од фб нејзин?да видам какви модели има...или шијат тоа што мене ми одговара..модел,,,материјал,,итн