Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде ја шиевте вашата венчаница?

Дискусија во 'Свадба' започната од mkgirl, 14 февруари 2011.

1. lavaleta

lavaleta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    69
    Другарка ми шиеше кај Зијане, презадоволна беше...фустанот фантазија, преубав - материјалите стварно беа уникатни.. но сепак ја чинеше 1000 евра :)

2. 2013

2013 Активен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    Se izvinuvam za latinica bidejki sum of tel. Da znae nekoj kako se vika butikot vo mavrovka dole na 1vi sprat odma pokraj patot e, onaka golem so vencanici vo razni boi... Mi se dopadna edna vencanica i zaboraviv da prasam dali iznajmuvaat bidejki taa sto ja sakam jas bese skapa 1500evra, pa ako znae nekoj kako da gi najdam na internet ke bidam mnooogu blagodarna posto ne sum od skopje pa da ne doagam samo za edno prasanje :)) pozdravcee

3. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.705
    Бутикот се вика Бјанка. Има убави венчаници, ама многу се скапи.

4. purple.world

purple.world Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    7
    Ме интересираат мислења за бутик Лидија во Марвовка, кој има искуство со шиење венчаница кај нив нека пише. Или што имате слушнато за нив?

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.705
    Кога разгледував венчаници, бев и во бутикот Лидија. Венчаниците се преубави. А и Лидија беше многу љубезна. Ми кажа каква венчаница ќе ми одговара. Ми даде убави предлози. Имам слушнато многу пофални зборови за неа. Само што венчаниците и се скапи.

6. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Венчаницата си ја порачав од Жана, ми кажаа дека првата проба ќе ми е од 5-10 февруари, исто така и ми запишаа на картичката , но еве ги нема да се јават :( не знам што е работава, дали да идам да видам или да почекам уште некој ден, ова ми личи на несериозност, бар да се јавеа да кажеа дека ќе задоцнат некој ден :| :worried:

7. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Ако ти е блиску, во ист град, оди прашај. Барем ќе знаеш на што си, нема да ја мислиш :)

На anastasijaki му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.333
    Допаѓања:
    17.915
    А тој материјал милениум сама си го купи или од Жана е?

9. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.131
    Од Жана е :) Имаа и венчаница готова со тој материјал па на лице место видов каков е :)

10. Natalija122

Natalija122 Нов член

Се зачлени на:
    24 јануари 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    Девојки дали некој ја шиел венчаницата кај Елизабета Ефремова во Elizabet design studio???
    Многу ми се допаѓаат ама да знам цена горе долу...да не е ептен скапа?

11. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Јас ќе ја шијам мојата венчаница таму. Искрено сега за сега сум задоволна од пристапот, материјалот што ми го предложи е сон и истата ќе ме чини 400Е.Венчаницата е мој модел, налик на шеесеите, па ако не ти се брза ќе ми биде готова во април, тогаш ќе можам да кажам дали сум задоволна :lol:

12. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Може да ми кажете каде се наоѓа и дали има профил на ФБ? Јас уште се немам одлучено за венчаницата, па секој совет ми е добредокјден

На Sunnny му/ѝ се допаѓа ова.
  13. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    исто и мене ме интересира

14. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Може да ми кажете каде се наоѓа и дали има профил на ФБ? Јас уште се немам одлучено за венчаницата, па секој совет ми е добредокјден[/quote]
    исто и мене ме интересира[/quote]

Се наоѓа спроти Зелен пазар на ќошот во зградата која е најблиску до кјуби осигурување. Има профил на facebook, но за жал јас имам нејзина маил адреса и тел број. Повелете elizabetaefremova@gmail.com 078 33 40 53
    Pozdrav

15. Giovanna

Giovanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    1.986
    Допаѓања:
    10.244
  16. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
  17. ena.elle

ena.elle Нов член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки :) Дали некоја од Вас може да ми пише бројче од Данчо од Нерези што шие венчаници :) свадбата ми е за два месеци ептен ми е итно, фала ви однапред :*

18. chache87

chache87 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    312
    Јас мојата ја шиев кај Мила Кадриу во M Couture и сум презадоволна. Прекрасна услуга, материјали, совети, професионалност гарантирана. Си ја платив 650 ЕУР и не да си се фалам ама поубава венчаница сеуште немам видено (за мој вкус) и секој денар што го дадов вредеше :)

19. fashionslave

fashionslave Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Девојки продавам венчаница по многу поволна цена,нова необлечена купена од бутик во Скопје.
    (поради одложена свадба)
    За повеќе детали пишете ми инбокс,ќе ви пратам слики од неа. :)

20. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Каде се наога Јасмина од волково? Во мавровка ли има дукан? Јас пред некој ден бев во мавровка да прашам за фустанот и има два дукани што се викаат Јасмина? едниот е на спрат горе а другиот е на долниот спрат. Видов дека доста ја фалите Јасмина ама нз која :)