Другарка ми шиеше кај Зијане, презадоволна беше...фустанот фантазија, преубав - материјалите стварно беа уникатни.. но сепак ја чинеше 1000 евра
Se izvinuvam za latinica bidejki sum of tel. Da znae nekoj kako se vika butikot vo mavrovka dole na 1vi sprat odma pokraj patot e, onaka golem so vencanici vo razni boi... Mi se dopadna edna vencanica i zaboraviv da prasam dali iznajmuvaat bidejki taa sto ja sakam jas bese skapa 1500evra, pa ako znae nekoj kako da gi najdam na internet ke bidam mnooogu blagodarna posto ne sum od skopje pa da ne doagam samo za edno prasanje ) pozdravcee
Ме интересираат мислења за бутик Лидија во Марвовка, кој има искуство со шиење венчаница кај нив нека пише. Или што имате слушнато за нив?
Кога разгледував венчаници, бев и во бутикот Лидија. Венчаниците се преубави. А и Лидија беше многу љубезна. Ми кажа каква венчаница ќе ми одговара. Ми даде убави предлози. Имам слушнато многу пофални зборови за неа. Само што венчаниците и се скапи.
Венчаницата си ја порачав од Жана, ми кажаа дека првата проба ќе ми е од 5-10 февруари, исто така и ми запишаа на картичката , но еве ги нема да се јават не знам што е работава, дали да идам да видам или да почекам уште некој ден, ова ми личи на несериозност, бар да се јавеа да кажеа дека ќе задоцнат некој ден
Девојки дали некој ја шиел венчаницата кај Елизабета Ефремова во Elizabet design studio??? Многу ми се допаѓаат ама да знам цена горе долу...да не е ептен скапа?
Јас ќе ја шијам мојата венчаница таму. Искрено сега за сега сум задоволна од пристапот, материјалот што ми го предложи е сон и истата ќе ме чини 400Е.Венчаницата е мој модел, налик на шеесеите, па ако не ти се брза ќе ми биде готова во април, тогаш ќе можам да кажам дали сум задоволна
Може да ми кажете каде се наоѓа и дали има профил на ФБ? Јас уште се немам одлучено за венчаницата, па секој совет ми е добредокјден
Може да ми кажете каде се наоѓа и дали има профил на ФБ? Јас уште се немам одлучено за венчаницата, па секој совет ми е добредокјден[/quote] исто и мене ме интересира[/quote] Се наоѓа спроти Зелен пазар на ќошот во зградата која е најблиску до кјуби осигурување. Има профил на facebook, но за жал јас имам нејзина маил адреса и тел број. Повелете elizabetaefremova@gmail.com 078 33 40 53 Pozdrav
Здраво девојки Дали некоја од Вас може да ми пише бројче од Данчо од Нерези што шие венчаници свадбата ми е за два месеци ептен ми е итно, фала ви однапред
Јас мојата ја шиев кај Мила Кадриу во M Couture и сум презадоволна. Прекрасна услуга, материјали, совети, професионалност гарантирана. Си ја платив 650 ЕУР и не да си се фалам ама поубава венчаница сеуште немам видено (за мој вкус) и секој денар што го дадов вредеше
Девојки продавам венчаница по многу поволна цена,нова необлечена купена од бутик во Скопје. Спојлер (поради одложена свадба) За повеќе детали пишете ми инбокс,ќе ви пратам слики од неа.
Каде се наога Јасмина од волково? Во мавровка ли има дукан? Јас пред некој ден бев во мавровка да прашам за фустанот и има два дукани што се викаат Јасмина? едниот е на спрат горе а другиот е на долниот спрат. Видов дека доста ја фалите Јасмина ама нз која