Здраво, јас мојот прв коментар ќе го дадам овде за да Ви го пренесам моето прекрасно искуство со Пепика ателие. Девојката е новоотворена, пријатна и многу комуникативна. Може да Ви даде прекрасни совети, има претходно искуство од оваа работа, навистина се нај нај. Можете да ја најдете и на facebook. Конкретно јас бев по повод за свадбата на брат ми и бидејќи многу ме импресионираше, a и невестата беше презадоволна, решив да споделам овде. Поздрав )
Можеш овие да ги контактираш сум била кај нив пред 1 година ,во геге се наогаа https://www.facebook.com/pages/Rent...rodazba-na-vencanici/1437253703165110?fref=ts
Елизабет дизајн е спроти автобуската станица кај зелено пазарче. Порано беше Селестра. А Пепика, кога ќе ја пројдеш ул. Македонија за накај Рамстор вртиш лево, одма е тука до ресторанот Пер Те.
taa e vo bunjakovac gore. jas tamu ha siev vencanicata i prezadovolna sum. e sega za ceni ne znam mene me fati 750 eur zasto bese so cipka i velot isto izraboten ama mnogu ubavo bas kako sto go zamisliv.
Топло ги препорачувам бутик Бела од Штип...Имаат најголем избор од секаков вид на венчаници и за изнајмување и за купување.Со цените се нај прифатливи за во мкд. За изнајмување им се движат од 8.000 денари и тоа прекрасни вечнаници. За купување имаат цени од 13.000 па нагоре. Исто така ако сакате некоја да ја изнајмите од кај нив веднаш ви ја корегираат ја преправаат според вашите пропорции и добивате вел, шнола и невесинска чанта. Кај нив за цена може да се договорите доколку сте ограничен со буџет може да ви направат за тие пари таква како што посакувате...Ако некој сака линк д нив нека пише лп за да не испадне дека рекламирам. Ова не е рекламирање ова е само моето убаво искуство со бела,.
Жан Мари не е повеќе во Буњаковец на 1-ви кат. Сега се наоѓа кај стара рампа во Кисела Вода, спроти главната капија на тутунски комбинат на самата раскрсница.
Јас решив венчаницата да ми ја шие Лидија од Мавровка. Сега работи во Хром. Жената ми остави одличен впечаток, а и ми ја фалеше и колешка што и ја шиела венчаницата и е презадоволна. Ќе споделам инфо кога ќе биде готова венчаницата.
Во Лебед има убави венчаници и не се многу скапи за разлика од други бутици во Мавровка. Јас требаше од таму да купам венчаница, ама се премислив.
Mojata vencanica ja raboti Beti, narednata nedela odam na proba i ke vidime kako izgleda vencanicata. Vo sekoj slucaj da imas vo predvid deka za kratko nekoj ke moze da ti prenese iskustvo
СУПЕРРРРР ,чекам искуство правам свадба во јули незнам дали ке биде касно али планирам после велигден да одам да се договориме што како
Za site onie koi se prasuvaat i se dvoumat dali Kokev ili nekoj drug,bez dvouma devojki KOKEV definitivno