Девојки јас одлучив . Ќе шијам кај Данчо, вчера го однесов и материјалот ќе видиме што ќе излезе на крај Инаку ептен сум задоволна од него, отворен за комуникација, ти дава сугестии што како, прва проба ми е средина на јули, има време
Мислам дека скоро секој може да ти сошие ваква венчаница, сеа зависи од парите кои би ги дала за неа. Јас ти ја препорачувам Лидија од мое лично искуство и од претходните коментари тука за неа. Сеа работи дома ( за разлика јас кога шиев) па ако ти е битна и цената, мислам дека нема многу скапо да те чини. Има ФБ страна Vencanici Lidija па можеш да и ја видиш изработката. Сепак изборот е твој.
A досега немаш ли нигде отидено и прашано, со оглед дека во август правиш свадба??? Браво за храброста до сега да чекаш. Ти посакувам прав избор на салон на кој ќе му ја довериш изработката на твојата венчаница И нормално пофали се на крај на твојот избор
Не храброст,туку слабоста е кај мене.Двапати моравме да ја одложиме свадбата,ама желбата за свадба е поголема.Сигурно ке се пофалам
Sto taka Lidija od Mavrovka pocnala da raboti doma? Jas siev kaj nea i ne sum zadovolna, se nerviram koga i da slusnam za nea, zenata sie po sablon, site vencanici i se slicni, videte i na fb stranata, mojata vencanica vrska nemase so taa na slikata
Devojki moze li da mi dadete nekoja idea za salon za sienje na vencanici no da nee skapo do kaj 200-300 evra dae sakam nesto ednostavno bez tulovi moze samo minimalno cipka no ne celata kombinirano da e.
Coconaut не ме сваќај погрешно но според мене од шаблонот (видот) на венчаниците не значи дека еден креатор или како и да ја наречам жената знае да го пие само тој вид, и не знае ништо друго, бидејќи видот на венчаницата е нашиот избор, никој не ти кажува ти ваква венчаница ќе носиш, јас тебе таква ќе ти шијам. Жената сигурно шие слични видови бидеќи такви и бараат невестите. И Queen шијат само пепелашка стил венчаници но тоа не значи дека не ги бива. Според мене кај нив треба да се цени изработката на фустаните. За разлика од тебе јас сум презадоволна од односот на жената према мене, и според мене направи и повеќе од тоа што барав. Жалмие што кај тебе не успеала да го постигне истиот ефект што го постигна кај мене. Такада и тебе Моника55 ти ај препорачувам Лидија, и 99% сум сигурна дека цената ќе биде во таа граница, бидејќи не е многу скапа.
Јас ти го препорачувам бутикот 2009. Се наоѓа во Мавровка, на приземје. Сестра ми од таму ја купи венчаницата. Гратис и дадоа вел, ракавици и наметка за во црква. Требаше да ја плати 300 евра, ама ја плати 250 евра. Можеш и да шиеш венчаница. Венчаниците не се многу скапи за разлика од другите бутици. Не знам дали бутикот се уште се наоѓа таму. Свадбата на сестра ми беше пред 4 години.
Девојки мојата венчаница е готова, ви пишав претходно дека ја шиев кај Данчо. Значи испадна ФЕНОМЕНАЛНА!!! Подобро од очекуваното. Данчо е ЦАР !!! За една недела ми беше готова, немаше малтретирања, милион проби.. Човекот го бива многу, отворен е за соработка, прифака сугестии, дава идеи... Значи го препорачувам на секој, вкупно ме кошташе 15 000, а ептен е богата венчаница со богата везена чипка, верувам дека на др места испод 600 евра немаше шанси да ми ја направат истата. Сега ќе ја чекам свадбата
070430019 Живее во Нерези, моментално е на одмор, се враќа од 20ти, ако планираш кај него закажи си околу 3 месеци порано, ептен е фул со работа. Инаку сама си купуваш материјал, прво му кажуваш што сакаш, тој потоа ти кажува што се ќе ти треба да си купиш.
Девојчиња, мојата венчаница ја соши Лидија која порано имала дуќан во Мавровка, а сега работи дома во Хром. Жената ми ја соши многу брзо, од земење мерки до финален производ за една недела. Јас сум презадоволна како излезе венчаницата, сега може да дојде свадбата.
Девојки има ли некој искуство со Студио 2009-мавровка?Во понеделник треба дс одам да ми земе мерки па сакав да слишнам искуства.
Сестра ми од таму ја купи венчаницата. Гратис следуваше вел, ракавици и наметка за во црква. Многу беше задоволна од венчаницата.
Zdravo nevesti Bi skala dokolku nekoj ima informacija ili predlog za dobar salon za vencanici sakam da sosijam po merka vo Stip.Radi bremenosta potesko mi e da patuvam i da se maltretiram niz Skopje. Pozdrav
@ledi@ добар салон за венчаници во штип е Бела венчаници имаат и многу убави модели а можеш и да се договориш да ти сошијат венчаница