Има ли некој слушнато за Marina Belle ателје? Или уште подобро ако некој има шиено да ми каже искуство. Јас прв пат слушнав денес па сакам да знам нешто подетално. Еве го facebook-ot: https://www.facebook.com/Marina-Belle-Atalier-skopje-centar-546114085570434/?sk=info
Девојки прв пат во живот ќе шијам фустан се мислам многу сакам ако може и ако знае некој да ми каже цена на жерсе материјал и дали е пријатен зашто поима немам каков е ?
Искрено јас имав некаква унифмора за промоции од кај неа и искрено воопшто не ми се допаѓаше а со цените не сум запознаена, зависно и од материјал и од се ама навистина препорака мила кадриу кога веке давате пари барем на сигурно одете на толку пари толку разлика не е важно
Феминки дaли некoјa имa искуствo сo Мaлинкa oд сингелич женaтa рaбoти дoмa. Кaкo ги изрaбoтувa фустaните, кoлку е нaпрaвенo oд oнa штo е дoгoвoренo? Дoбредoјденo ми е секoе искуствo
Кај нас во Бт е околу 300 ден. Пријатен е за носење,така убаво си паѓа.Зависи и од моделот шо ќе го шиеш
Devojki dali nekoja ima sieno vencanica kaj Snezana Sakam Moda? Imam sieno 4 fustani kaj nea I sum prezadovolna pa mi dade interesna ponuda za vencanica. No nekako se plasam da rizikuvam. Izvinete za latinicata
Ve molam za preporaka za dobar butik za vencanici ama pritoa I da ne e bas skap, pristapna cenata da e, se raboti za vo Skopje po moznost vo Mavrovka.
Девојки да ве прашам дали некој во скоро време имал искуство со Елизабет дизајн студио за венчаници? Јас веќе закажав термин кај Бети,ама сакам и нечие мислење да слушнам