Без двоумење се одлучив за Мила Кадриу,немам ни модел одбрано ни ништо,знам од прилика што сакам и што ми прилега па со оглед на убавите материјали што ги има Мила очекувам да сум прилично задоволна
Јас бев пред месец дена, чисто информативно, и не сум задоволна, прво од односот на ми се чини газдарицата, беше надмена, кога реков дека цените не ми одговараат (450-500-550 е) дека сум за нешто поефтино, ме нападна какви материјали имала, рачнo се работеле корсетите, беше баш напорна и се налути. Искрено имаше два-три нови модели, убави нема збор, и десетина потемнети модели на закачалка... бев, видов, не би се вратила!
Девојки дали можеби некој знае како се движат цените на венчаниците кај Emili exclusive design од Струмица (отприлика од -до)? Работат на принцип директно кај нив да одиш за да се консултираш, а искрено доколку цените не ми одговараат не би одела за џабе до Струмица од Скопје... Ако некој има информација нека ми пише
Колку можете поефтино да си направите венчаница, а ако можете да позајмите од некоја братучетка, комшика и сл. уште подобро. Јас личќно не би дала ни скршен денар за фустан кој ке стои во гардеробер цел живот и на крај ке заврши во канта.
Од 500е . Тоа е основата. Се плус се плаќа. Достигат и до 2000е. Реално воопшто не вредат за таа цена. За тие пари ќе купиш брендирана венчаница од Проновиас,Сотеро,Роса Клара. Јас не би и дала ни денар на Емили. Венчаниците во кои се мажеше сестра и сега се продаваат за цени од 1000+ е, како уникат.
девојки дали некоја има искуство со бутик за венчаници -тамара? во мавровка е .. бев денес, пријатно беше, жената фина, за венчаницата што ја сакам, ми побара поефтино од сите други, а имаше и една од нејзините што стварно ми се допадна.. тука на форумов не најдов ни едно мислење за неа, ниту на друго место... а додека бев таму дојдоа две невести за проба.. не знам што да мислам...
Ја шиев венчаницата во Венесис во Мавровка,прошетав цел трговски и мавровка и секаде кај што ми препорачаа ама овде уште од прво влегување жената ми влеа доверба дека ќе биде баш како што сакам и замислувам. Не се двоумев ,на првото одење кај нив направивме муабет и ми земаа мерки. Презадоволна бев како излезе се на крај,беше баш како што сакав и замислував, супер соработка ги препорачувам на идните невести кои се двоумат каде да ја шијат својата венчаница
Здрaвo девoјки! Дaли некoјa имa шиенo венчaницa вo бутик зa венчaници Queen? Ме интересирa вaшетo мислење вo врскa сo цените, кaкo рaбoтaт и дaли брзo ги шијaт венчaниците? Фaлa!
@PinkGirl* и јас земам венчаница од Венесис во Мавровка. Јас си најдов кај нив веќе готов модел на којшто му требаат минимални корекции. Мене ќе ме фати 300 - 350 еур максимум со вклучените корекции. Како @Viktorijaaa5 и јас сум ептен задоволна од жените во салонот. Уште првиот пат кога влегов, на прво шетање, ми најдоа модели што ќе ми стојат (какви што никогаш и не претпоставував), а венчаницата што си ја најдов кај нив ми е идеална. Ја препорачувам и Филка, исто во Мавровка. Бабичката има ептен остро око за тоа што ти стои а што не, што треба да се покрие и како. Ама ЕПТЕН! Да не ја најдев венчаницата во Венесис ќе шиев кај Филка без двоумење. Инаку цената зависи од тоа колку и каков материјал планираш да користиш, тоа во сите бутици во Мавровка каде што влегов. Не знам каква ти е замислата, ама би рекла дека можеш да си имаш топ венчаница за околу 300 еур. Во сите бутици во Мавровка кадешто влегов отприлика таа цена се вртеше, за различни модели (со тул / чипка / не знам што). Освен ако не планираш нешто ептен деликатно и комплицирано што може да крене цена. Среќна и лесна потрага!
Jas si kupiv od tamu gotova vencanica sakav da sijam no koga ja vidov i ja probav bese tocno kako za mene napravena pa si ja kupiv Vecnanicite im se preubavi,isto moja drugarka siese kaj nea i izezele preubav bas kako sto posaka Mojata kostase 1200ev inaku mislam deka bea od 500ev pa nagore cenite Jas pravev svadba pred 3 god a sega neznam kako se dvizat cenite
Зависи што бараш Цена може да ти направат ,и прво ќе те прашаат до која цена бараш па ќе ти понудат тие што имаат и што можат да направат според цената под 300е не верувам дека може да се најде нешто. Најубаво ти е да поминеш и да и прашаш да си направиш муабет жената е многу фина и се убаво ќе ти објасне и ќе ти каже
I jas isto taka gi odbrav Zana, do sega sum prezadovolna od sorabotkata. Mojata svadba e nareden mesec.
Имаат убави модели има ама главната шивачка или газдарицата (незнам како да ја наречам) навистина е не услужлива и буквално одвратна. Бев со мајка ми и сакав да пробам некоја венчаница но неможело кога нас ќе ни текне. После ова, никогаш не ми текна да влезам