Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде ја шиевте вашата венчаница?

Дискусија во 'Свадба' започната од mkgirl, 14 февруари 2011.

1. Smoley

Smoley Активен член

Се зачлени на:
    17 септември 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Може ли некој да сподели искуство со Зиане Бакиу?

2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    За Зиане можам да кажам само пофални зборови. Ја шиеше венчаницата на сестра ми, испадна совршена. Подобро од замисленото. Има многу избор на материјали, има вкус и од тоа што досега имам видено неколку невести со нејзини венчаници, слободно можам да кажам дека венчаниците што ги шие изгледаат како од каталог на Проновиас и сл.
    За цената зависи од материјалот и начинот на кој сакаш да биде изработена. Доколку бараш да биде рачно везена со чипка, цената е повисока. На сестра ми венчаницата чинеше 1100 евра, заедно со вел. Кога бевме на прва проба ни кажа доколку сакаме со чипка таа венчаница 750 евра, а доколку е рачно везена чипкaта 1100 евра.
    Инаку за изработката немам зборови, и нема рамен.

3. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    Atelje Forever vo gtc јас таму ја шиев мојата,предобри се ептен ги бива само што во последно време збеснаа со цените бааги ги накачија :^)

4. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Nekoj da spodeli iskustvo so danco od nerezi?

5. ina..ina

ina..ina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    109
    Дали некој има искуство со Зиане Бакиу и Салон за венчаници Жана, и како се со цените, се мислам меѓу нив две.

6. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Јас закажав кај Зиане, сестра ми шиеше кај неа и сме презадоволни. Сега има и некој готови фустани од ревија, така да може и да отидеш и да си пробаш некој, само малку се останати. Јас денеска бев и имаше 2-3 фустани прекрасни, па сега се двоумам дали воопшто да шијам или да си го земам готов. За цените е различно, зависи од материјалот и изработката. Тие од ревијата беа од 800-1000 евра, ама беа многу гламурозни.

7. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Citajki po forumov i slusajki od luge se resiv da otidam kaj nejze i taa da mi ja sie vencanicata, ama vlegov i se predomisliv , vleguvam dobar den dobar den nikakva ljubeznost .... ne sakase nitu da me islusa mi vika nemam termin do septemvri ... toa bese odgovorot

На TutiFuti му/ѝ се допаѓа ова.
  8. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.763
    Допаѓања:
    34.034
    Мајка ми е мојот креатор и стилист за секоја пригода па така и за мојата свадба беше таа која што ја имаше таа чест да ми ја шие венчаницата.

9. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    31.202
    Прашање до оние кои имате искуство со цените. Сеуште е рано да размислувам за венчаницата, со тоа ќе се занимавам после неколку месеци но немам апсолутно никаква претстава како се движат цените. Сакам нешто слично како оваа на сликата но горе да биде корсет, не со ракави. Ме интересира колку одприлика би чинел ваков тип, 500 евра, 1000 евра? Можеби звучи смешно но врска немам колку чинат.:D Знам дека некаде се поскапи а некаде поефтини но ете споделете ваши искуства, оние кои сте имале слични вакви. Колку ги плативте, какви се цени сретнавте? Да речеме препорачајте ми некои пристојни места кои не се прескапи но сепак нудат задоволителен квалитет. cbd6299e51212d15a5d1e6372a120cae.jpg

10. Ellyy

Ellyy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    375
    Jas si naracav od Srekjen Den vo Mavrovka... mi deluvaat najprofesionalno so toa sto vencanicata mi ja nacrtaa bas taka kako sto si ja imav zamisleno bez mnogu jas da im objasnuvam i materijal si odbrav jas pa edvaj cekam da ja probam :)

11. sweet-fighter

sweet-fighter Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    23
    Искуство со Викторија Маер, мене многу ми изгледаше ОК :)
    Се детално ми објасни :)
    Ме интересира ваше искуство ;)

12. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.168
    Допаѓања:
    17.680
    Јас таму шиев и задоволна сум. :)

На sweet-fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Girly90

Girly90 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    1.104
    Јас мојата ќе ја шијам во Елизабет. Отидов по препорака на една колешка и кога првпат влегов таму, најдов фустан кој имаше се што јас барав да има на еден фустан 6 месеци претходно. И со цена ми искочи ОК со оглед на тоа што при авансни плаќања има 25% попуст

14. Girly90

Girly90 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    1.104
    Само внимавај отпосле да не ти текне нешто да додаваш на венчаницата. Јас бев пред 3 недели и ми кажаа како они не се како останатите, не лепат со силикон туку рачно везење а токму венчаницата кај нив што ја гледав беше со лепени бисери и силиконот и тоа како искачаше од зад бисерите. Се надевам ќе ти ја направат како што треба, читав убави критики за нив тука, ама јас тоа што го видов малце ме замисли..

15. Ellyy

Ellyy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    375
    Maci jas ja probav ne ni zabelezav dali biserite se lepeni ili sieni iako im kazav deka ne sakam biseri sepak ubavo ispadna i so niv... ne sum od tie sto se potresuvaat sepak taa vencanica ne e garant deka brakot ke mi trae 1000 godini najbitno mi e da ne mi se raspadne baska i ne kosta mnogu

На Scorpio87 и Girly90 им се допаѓа ова.
  16. Normina

Normina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    54
    Bev kaj Emily vo strumica i kaj Mila Kadriu i od dvete sum prezadovolna , no neznam za koja da se odlucam a imam uste edna nedela fora bidejki i dvete se prezafateni pa treba da im kazam ... Tie sto vekje ste siele kaj edna od ovie dve me interesira vase mislenje koja bi ja izdvolie za podobra ?

17. technogirl

technogirl Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    3
    i jas sakam da odam kaj Emily vo Strumica,ne poznavam nikoj koj siel kaj nea pa neznam.tebe sto ti kaza,kakvi se cenite?mislam deka e profesionalka ,modelite sto gi ima napraveno se stvarno top.nekako kaj kadriu site mi se isti,slicni kako od sablon praveni,nema art ...nema neso porazlicno.

18. Normina

Normina Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2015
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    54
    Emili vaka fina e ama te prasuva kolku ti e budjetot i spored toa ti kazuva sto moze da se napravi i ako imas nesto zamisleno dali ke bide do detal taka , a inace profesionalka si e , jas od mila neam vgledano modeli , spored razgovorot gledam deka si razbira tipkata ama mi trebe mislenje od nekoja stoe bila kaj edna od niv dve..

19. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    Јас ја шијам венчаницата кај Мила Кадриу и од првата проба сум презадоволна. Сакав кај Емили ама за тоа што го сакав цената беше превисока. :)

На Normina му/ѝ се допаѓа ова.
  20. schmookie

schmookie Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    136
    Јас слично искуство имам, дури и слика и пратив и не ми одговори понатаму на повици..