Бутикот за венчаници Queen од Скопје изнајмуваат или шијат венчаници? Ги следам на ФБ имаат преубави венчаници. И цена ако знае некоја да пише
Колку време пред свадба ја шиевте венчаницата? Нас ни е на пролет свадбата, јас воопшто не сум и почнала да разгледувам венчаници. И искуства со Ателје Жан Мари ако има некоја да ми каже. Фала цурици
Јас свадба правев крај на септември а венчаницата ја закажав крај на април. На прва проба бев почеток на септември зависи како ќе се договориш со шивачката. А искуство со тоа атеље немам
Предлог за шиење на невестински фустан,од каде сте најзадоволни, цени одприлика...и дали знате од која цена почнуваат кај Ziane Bakiu-гледам доста познати се.
Ајде девојки да ве активирам малку, свадбата ми е во октомври но јас сум фрик за организација и од сега сакам да барам венчаница хахаха. Мојот вкус е таков што не сакам барби принцес венчаници со корпи, сакам нешто посекси, поприлепено (не претерано) или во А форма. Некакви предлози?
И јас гледам од сега, а во септември ми е. Инспирација си барам од Пинтрест, таму се убави сликите и во search можеш да напишеш што точно бараш и ќе ти даде такви фустани.
И јас имам фаворити од таму ама малку ми е страв да не си набијам високи критериуми а кај нас да не најдам таков материјал. Немам ни идеја каде би нашла убав материјал и добра шивачка која би ме третирала убаво
Мене за Жан Мари сите ми зборат. Бев кај жената прв пат по препорака на блиска другарка, супер е. Е сеа зависи од тоа што сакаш, толку е цената. Конкретно за фустанот што јас го сакам, ми искочи околу 600 евра. Не е прескапа, а убаво шие, и со квалитетни материјали.
Здраво, ќе може ли некој да ми каже дали таа Зиане што ја зборите е Зиане Бакиу или некоја друга? И дали би можеле да ми пратите линк од нејзе, адреса и телефонски број? До сега сум ги посетила Елизабет Дизајн, Пепика, и Антонија Ристовска. Кои се вашите мислења за нив ?
Да се придружам и јас на темата. Свадбата ќе биде во јули,но се мислам за изнајмување. Знаете ли од прилика како се движат цените за изнајмување?
здраво феминки! Венчаницата ми се свига многу. Дали некој ја видел некаде во некое ателје или слично и знае од каде е купена/шиена? Фала многу!