Хелоу и јас сакам кај Ziane да шијам венчаница, видов неколку венчаници од кај неа прееубави сите. Е сега за цената веројатно зависи каква венчаница, не ме држи за збор мислам дека не се прескапи. Си била кај неа или допрва?
Se slusnav so nea ke odam pocetok na Mart mesec... a moja koleska od rab ja prasav kaj nea ja siese..rece deka od 500 evra pocnuvale..poeftino nemalo nisto. Koga ke odam ke ti kazam od mene iskustvo sto kako so ceni edno drugo pa ke ti kazam, sekako ako dotogas ne ides ti
Iskustvo so Pepika atelier... dali nekoj ima sieno tamu, kako ste zadovolno, kako e so cenite, od kolku pocnuvaat vencanicite ?
Како се движат цените на венчаниците во Модна куќа Билјана и во венчаници Викторија Маер ( од колку до колку одприлика ) и каде точно се наоѓаат?
Јас ќе шијам кај неа. Искрено, многу убав впечаток ми остави. Моделите кои ги има во салон се преубави, а прави и по твоја замисла како сакаш. Цената е околу 500евра, барем мојот ќе биде толку. Инаку за истиот модел на други места ми бараа по 750. Ако сакаш за ова лето, оди побрзо, бидејќи нема веќе место
Ви ја препорачувам Пепика, фустанот што ми го направи беше прекрасен!!! Би го носела секој ден да беше нормално да шетаме во венчаници
Јас ви кажав дека невестинскиот фустан го шиев во Мавровка во бутик Дуника, епа не бил Дуника туку Доника, одма карши Бела виста за покани. Немам маани за изработката на фустанот, баш како што сакав, само една моја грешка, кога бев на проба шијачката ми кажа дека треба да се скрати да биде еден сантиметар над штиклите, односно еден сантиметар од земја за да не ми се влече, јас не, сакам баш до земја ни сантим пократок, туку баш до земја за да не се влече ама и да не ми се гледаат штиклите. Епа кога го облеков за свадбата ослабев околу 1 кг и ко за беља се во цицки (читај граден кош) и автоматски ми дојде подолг фустанот и малку ми се влечеше и го подгазував од напред. Затоа слушајте ги шнајдерките, они си знаат зошто еден сантим пократок па и да не ослабете од самата тежина ако немате прерамки ќе се свлече малку фустанот
Бутик за венчаници QUEEN нема подобри ! мојот фустан е балски ептен широк нагоре со везен корсет во форма на срце одсекогаш посакував таков и само во Queen најдов,едноставно прекрасен е секакви пофални зборови до нив...само сега незнам што да му правам и кај да го чувам посебен плакар за него...
Јас ја шиев во Жана и морам да напоменам да Маријс и Анкица се злато од жени кои многу многу ми помогнаа и сп озбпр и сп трпение, венчаницата не мрдна цела вечер. Топло ги препорачувам.
I jas kaj da bide so da bide..se mislev pomegu Zana i Ziane.. uste po telefon koga zakazav ednostavno kaj Zana me kupija uste preku mob.so nivnoto odnesuvanje. Kako sto kaza zlato od zeni se. Preubava sorabotka so niv. Edvaj cekam finalen proizvod
Верувај на крај само ќе се заблагодаруваш. Еве сега се договарам да им идам однесам слики и пиеме кафе. Жените се прекрасни од почеток до крај. Верувам венчаницата ќе ти е преубава баш како тие две, цела позитивна енергија околу буквално прави да си посебна.