И јас не би дала толку пари зс фустан. Си купив материјал сатен и чипка,би требало да ме чини 8-9000. До колена ќе биде,нема да е долг до доле.
Пa..и дa и не. Не е некoј прoфесиoнaлец, млaдa е и неискуснa, мене ми дaде и пoпуст зaтo шo шиев двa и зa ќеркaми, имa сaмo две жени штo шијaт, немa некoјa екипa
Gi gledav slikite na facebook ima dobri fustani ama od praksa imam slusano za mnogu nezadovolni od rabotata a bash sakav tamu da sijam vencanica
Кај нејзе е најдобро да си одбереш од кај неа готов веќе напраен, заш ако шиеш нема шанса да ти го направи како сакаш, јас на мојата некои раб не сакав ама онаа ги ставила демек поубава била така, исто ко за тортата од кај Гордана, јас му велам да пишува среќен роденден он не напишал чкртал сонце месечини хаха Ти викам нема некоја екипа да речеш има две жени, и се вртка една жена ваљда мајкае задржи подржи толку нигде никаде
Sega za sega sum prezadovolna,koristi kvalitetni cipki i materijali,naredna nedela sum na vtora proba pa ke ti kazam kako pominalo
Devojki znae li nekoj dali od nekaden se iznajmuva dolg vel i ako da kade i odprilika koja cena se ? Pozz
Atelje Zana, bev skoro i iskreno preubavi fustani, preubavi kreacii, sijat i modeli po zelba, mnogu prijatni, pozitivni i iskreni. Toplo vi gi preporacuvam.
Девојки не знам каде да го поставам прашањево .... Каде може да се продаде венчаница ? Сестрами сака да ја продаде венчаницата , фустанот е носен само еднаш .... Дали некој салон откупува или имате било каква информација ...
Здраво девојкии, ми се ближи свадба и ми треба совет. Сеуште немам избрано шнајдерка, а искрено не сакам да дадам повеќе од 400 евра за фустан и работна рака. Не мора да е познато име, ми треба жена што стварно знае да работи, бидејќи сепак фустанот ќе го носам само таа вечер и тоа е тоа. Секој совет е добредојден!
Sekoja zena sto stvarno znae da go raboti toa- kako sto i samata kaza, go znae toa i si ja vrednuva rabotata. Iskreno neznam dali nekaden bi ti ja sosile za 400 a da bide ubavo izrabotena. Sekoja vrednost se plaka... ke ja napravi da do 400 no primer nema da bide ubava linja i sl... Dokolku ti e seedno deka ke bide okej no ne i perfektna togas sigurno nekoja od devojkite ke ti preppracaat. Jas ja siev vo atelje Zana... bev svesna deka e za edna vecer... no vencanica ne bese toa so jas sakav nego poveke od toa....toplo ja preporacuvam mozee da se dog do taa cena primer i do taa cena da ti predlozi model i cipka... probaj se i srekno
Се продава венчаница , облечена само еднаш , шиена по нарачка ... Ако има заентересирани нека пишат во лп