И мене ми ја направи совршена,иста како од слика што и покажав дури и поубава.. два,три пати дали и бев на проба ама си направи жената све како што треба!
Елизабет Дизајн. Ме изнамучи секој ден буквално што ме тераше на проба да идам ама жеената е еден голем перфекционист. На крајот не зажалев за ни една минута што јс потрошив таку како ни за цената. Го добив тоа што го сакав, уствари не.. добив многу многу повеќе. немаше еден на свадбата кој не ме праша за фустанот
Дали има некој искуство со салоните за венчаници Јасмина, Соња и Среќен ден од Мавровка и како сте задоволни?
Мојата беше од срекен ден и чим ја пробав како замене шиена да беше само имав мала корекција.Ептен беше погодена и ништо не мрдна целата свдба.Ммммм убавини
Јас сакам кај соња да одам, една другарка ја фали.. не била прескапа, а работела добро, нејзиниот фустан бил топ на свадбава, а они правеа баш напорна свадба, фул традиционална
Во центар кај Квин бутикот за венчаници, под него има еден моторџиски кафич не се сеќавам на името.Од партизанска кога вртиш десно накај центар
Шиел ли некој во IVORY BRIDAL? Го листав профилот, ми се допаѓа како ги шие венчаниците. На сите им стојат преубаво. Во Струмица се наоѓа салонот.