Јас мојата ја шијам кај Тамара Штерјова на прва проба ок ми беше па ќе видам како ќе биде крајниот резултат
Како си задоволна од Тамара? И јас се одлучив за неа, па ме интересира за колку време ти ја заврши и каков беше крајниот резултат?
Бутик за венчаници Тина во мавровка. Жената е врв. Едина што сама ми кажа пробај некоја да видиш отприлика кое како ти стои. Сите други ми викаа, ако не купуваш тука не смееш да пробаш.
Dali nekoka od vas siel kaj Viktorija Maer i kako ste zadovolni ? Ili pak da mi predlozite nekok dr sto sijat ubavo od skopje ?
Ја нарачав од Антонија Ристовска бев на проба баш е иста како што сакав сеа следно ја земам Едвај чекам да си ја земам жената е врв во изработка..
Имаат ателје во Скопје зад Бисер иди во дуканите .. и во Охрид ги има исто во Eliie Bridal .. Цените се движат од 500 - 600 евра па нагоре како што знам.. мене 700 евра ме фати али за мене ке си биде.. Имаат и по 500 евра за изнајмување али мене не ме собираа тие, се баш за слаби девојки Али материјалите и работата немам збор.. навистина се професионални..
Па се зависи од модел, материјал и каква чипка ќе сакаш. Јас другата недела сум на прва проба, ќе одберам чипка и ќе видиме колку ќе биде цената. Ама секако ќе ти каже од прилика од која до која цена може да биде, најголем фактор во цената има чипката.
Kolku unapred treba da se otide da se zakaze i da se vidi. Jas pravam 21 septemvri pa se mislam koga da otidam da se dog
Јас правам на 21 јули, а мерки ми зема на 8 мај... Со тоа што пред Велигден бев пробував одбрав модел, оставивме малку да размислам и после тоа само мерки ми зема.
Да јас и сум презадоволна дури подпбро од што очекував отворена фина жена и искрена во однос што стои и како а и нема мн мафтање со проби Одлична топло ти ја препорачувам
Cenata zacisi od tebe i od matrijalot sto ke go odberes... ima i eftini vencanici i skapi... vo zacisnost pak ke kazam ti i kazuvas od prilika do kolku i taa ke ti ponudi i kaze sto kako