Да не знае некоја случајно како се викаше креаторката која имаше дуќан до кино карпош до пред две три години и дали има контакт од неа?
Здраво дечки, јас можам само пофални зборови да дадам за форевер од гтц, ми ја направија венчаницата толку многу убава и нежна, нема некој што не ме пофали колку бев убава. Врв во изработката.
Zdravi dali nekoja od vas mozebi go ima brojot od sreken den butik za vencanici ama od eleonora nejziniot privaten broj? Bi vi bila blagodarna ako me uslyzite
Дали можеш да ни кажеш за колку пари се договоривте и отприлика да ја опишеш венчаницата за да знаеме за каква венчаница како и се движат цените? И јас сакам кај шнајдерка.
Од прилика ваква, со тил одоздола, не класична корпа 250 еу ме чинеше. Нема никакви детали на неа, чипка или нешто слично. Баш ко на сликата.
Девојки, според вас колку месеци пред свадбата треба да се почне со шиење на венцаницата ? колку проби имавте при шиењето на вашата? Благодарам
Капар оставив 6-7 месеци пред свадба. Две недели пред свадба почнав да ја шијам венчаницата, на третата проба си ја земав.
Devojki dali znaete kade mozat da se probaat vencanici i kupat. Bidejki ne davaat probuvanje vo nekolku dukjani kaj sto bev.
Во Жана даваат да пробаш, има многу модели избор. После тоа ти шијат ист таков модел. Јас таму ја шиев мојата и многу сум задоволна. Си одбрав горен дел од еден фустан а долен од друг.
Жана е на Илинденска. Од Влада после семафорите се гледа излогот лево во стан. Цените зависат од чипката и моделот.