Јас закажав кај шивачка во мојот град, попозната е, фустанот ми е ептен едноставен и се изненадив за цената 250 евра, очекував повеќе и супер ми дојде што ќе скратам на тоа. Одбрав бисерно бел жоржет, нема ниту чипка, тул, бисери, ништо едноставен е скроз па ќе видиме како ќе испадне.
Девојки дали некоја вас била во атељето на Антонија Ристовска, викаат дека имало и за изнајмување . Ми падна у око новата колекција ептен, па се мислам за таму
Свадбата ми беше крај на јуни јас закажав крајот на февруари.. задоволна сум како што сакав така и ми ја соши.. мојата беше 630е
Zdravo.. dali nekoja imate iskustvo so Atelier Four TS - Tamara Sterjova Savovski, ako bi mozele da spodelite
Јас ама за вториот фустан-венчаница, кој буквално за 2 дена ми го соши оти тога ми текна мене дека сакам и втор. Таму сега шијам и за бебе фустанчиња. Последно за мене шиев кога бев трудна, онака фустанче свечано, изгледав како да не сум колку добро знаеше ко ќе ме стесни и каде треба да ме стесни. Ме бендисува што кажува пример ако не ти стои нешто шо си го одбрал.
Јас шијам венчаница во Лебед салонот во мавровка, моделот го одбрав од профилот на инстаграм нивен Голем број позитивни коментари добив за салонот и од другарки (само некако дека мавровка е, се мислев) ама до сега можам да кажам дека и се уверив и сама, жената што шие е многу пријатна мнгогу стручна се ми објасни, многу убаво се осетив кога отидов во салонот, ама до Јуни има време да видиме како ќе изгледа венчаницата на крај да не ја фалам за џабе, ќе пишам кога ќе е готова Ме изненадија малце моделите им се многу убави, а многу им се пониски цените, јас одбрав понежен фустан нема корпа голема широка, што да кажам, посакајте ми среќа
Мојот уште не е готов, ама моделот од инстаграм каков што го правам ќе го прикачам Цената е 300 евра Одбрав да биде без корпа, може да се додаде, ама не сакам широк. И материјалот доле на сукњата е многу убав, мек, нежен различен е од другите, не е тул или сатен светкав, имаат изложено различни материјали и можеш да си бираш каков долен дел сакаш и како да изгледа. Дефинитивно истава комбинација ја одбрав, убав е ? За мене најубав е, хахаха
Можно е затоа да било поскапо, а и друго време беше пред две години Секако се надевам си била најубава