Здраво на сите, нова сум на форумов и планираме свадба во јуни. Веќе имам потесен избор на салони за венчаница. Ќе треба да ја посетам Жана, ми се допаѓаат моделите на Кокев, малку се поскапи и ги следам Лебед ми одговара и цена и избор на модели. За оваа година девојките што порачувате кои имаат најубави модели и изработка? Јас секако сакам да купам да ми остане, не сакам да изнајмам, тоа не е пресудно при бирање, значи се одлучуваме за шиење мислам дека ќе имам време до Јуни, но да не е прескапо. Фала девојки
Zdravo,jas pred 6 Godini ja siev vo Kumanovo kaj Dushka prezadovolna I crnite za razlika od Skopje dosta solid I.Prezadovolna
Јас ја шиев во Ателје Жан Мари, во К. Вода, спроти тутунски комбинат што е. Уште не сум ја носела хаха ама вака презадоволна бев од изработката, ептен по ќејф ми ја направи и супер соработка имавме. Ќе се видиме сега пак годинава се надевам, за корекција пред свадбата.
Papillon, се наоѓаат во Козле, ќе ви изработат венчаница по ваша желба. https://www.facebook.com/PapillonSS
доста пристапна цена ми дадоа за изборот на мојата венчаница.Како сте задоволни од квалитетот на изработка на венчаницата?!
Здраво, Побарав понуда пред некој ден и во зависност од чипката цената изнесува од 700 евра па нагоре. Се надевам ќе ти користи ова инфо
Комплетно бев задоволна од изработката! Предходно имам шиено и неколку фустани и им го познавав принципот на работа. Прво бев да одберам материјали, да се договориме за деталите на моделот и да ми земат мерки, потоа имавме една проба со соодветни штикли и долна облека. И третиот пат ја подигнав. Љубезни, културни, со пристапни цени. Само пофални зборови
Девојки некоја да има искуство со бутик дива во гтц? Се мислам помеѓу дива и Вкторија Маер. Ве молам за мислења, бидејќи веќе морам да се одлучам. Секое искуство ми е важно!
Ne znam kakvi se nemam iskustvo da ne me razberes pogresno, jas isto gi gledav koga barav vencanica i nesto sto mnogu me razocara e toa deka nemaat voopsto sliki od nivnite klieni i nivnite izrabotki. Slikite sto gi imaat se od modeli, ne vo zivo, a tie sto gi imaat vo zivo se so katastrofalen kvalitete na slikata, nikogas ne razbrav zosto e toa taka. Inace stvarno nemam iskustvo mozebi se sosema okej