Јас мојата ја шиев кај Кадриу, 1300е ми зеде. Најдобро отиди оти мора да то покажат матријали, чипка, поставаа.. мора сама да одбериш и според тоа ќе ти одредат и цена мислам.
Zavisi od kolku do kolku ti se dvizi budzetot, jas mojata ja kupiv od godess eksklusiv vo prishtina 1200 evra. Pobaraj gi na instagaram , isto premnogu sum zadovolna od uslugata i online i vo prodavnica, vrvni se vo kvaliret i komunikacija a ne stanuva zbor za dizajn.
Девојки, продавам/изнајмувам краток фустан- венчаница. Купена во Букурешт,Романија од дизајнерката Ana Radu. Носена на забава неколку часа со направено хемиско! За други информации слободно пишете ми. Цена поволна
Дали можеби го најде овој модел, или го шиеше? Барав вака нешто слично на пва долниот дел, ама не најдов
Јас купив од таму но сеуште не сум си го земала бидејќи имаше ракави и не ги сакав па остана на корекции
Кој шие добри корсети? Сликите што ги постираат многу од ателјеата нема баш такви фустани.. имам замисла за модел што сакам да го сошијам но не знам каде. Корсетот е најбитниот дел што ќе паѓа во очи па треба да е убаво изработен..
Женски сакам да шијам венчаница сирена стил ама да не се шири многу надоле туку како да паѓа. Е сега да не има некоја шиена таква да каже искуство за играњето? Сакам да се изнаиграм и да не ми смета воопшто. Дали може да ставам одоздола некоја лента да го држи отворот малце за да не го подгазувам?
Некое поново искуство со bianka sposa? Кај жана од 700евра нагоре ќе се движи цената, а во bianka 500 ми рекоа.. Мене најмногу ми се допадна односот таму, за разлика од другите бутици во мавровка ама читам различни мислења од 2017, 2018.
зиане во 2015 година, не многу добра комуникација, не гњави со проби, 2 3 пати бев, убав, уз тело кај кичма грб супер изработен, но сметам дека можеше и подобро, сам бираш материјали не дава идеи и препораки, покажав слика бирај материјал и толку беше, 650 евра