Јас негативно. Не дозволија да пробам освен ако не го купам конкретниот модел. Бела беа со цените во облаци, сега се уште поскапи, од искуства на другарки.
Ова нема смисла воопшто, што ако моделот не ти се допаѓа како ти стои, мораш да го купиш безразлика на се безвезе.
Јас таму пробав неколку модели без проблем, не ми наплатија за пробата, ниту кажаа дека се плаќа..на крај избрав венчаница од таму.
Бела или Љупка? Во Бела и јас пробав без проблем, ама во Љупка не ми дозволија освен ако не го купам. Истиот случај беше и со другарка.
Zdravo na site, dali nekoja shiela vencanica vo Butik Tina Vencanici vo Mavrovka da spodeli iskustvo i slika dokolku saka.
Dali nekoja ima sieno nekoj vakov slicen model i kade? Jas za butik Zana imam slusnato mnogu pofalni zborovi. Nekoi drugi predlozi? ☺️
Zdravo devojki, kolku chini iznajmuvanje otprilika vo White Angels ili nekoja druga prodavnica ako znaete da spodelite ubavi iskustva vo Skopje? Imam probano do sega samo vo Veles, vo Zaga wedding couture, tamu bendisav edna od 500 evra, pa se reshiv da iznajmam ako se poeftini cenite. Vo Zaga ne iznajmuvaat. Vi blagodaram
Здраво девојки, Сакам да го споделам моето искуство со шиење венчаница кај Лиле во Ателје Жан Мари кое се наоѓа спрема Тутунски комбинат. На две недели пред свадба на втора проба со 90% готова венчаница истата беше изработена со несиметрични лева и десна страна, со криви рабови и чипка која е залепена без никаква смисла и концепт. И покрај моите укажувања за очигледните грешки при изработка, Лиле си стоеше на ставот дека така мора да биде и дека нема начин за поинаку да се изработи. И покрај тоа што венчаницата беше крајно различна од моделот кој го договоривме, сепак моето најголемо разочарување беше во лошата изработка. Бидејќи Лиле не сакаше да ги направи корекциите кои ги побарав, јас бев приморана две недели пред свадба да барам венчаница и за среќа најдов во Ателје Антонија Ристовска. Тоа беше најдобриот избор кој го направив и за кој сега после свадбата не се каам воопшто, иаку ми пропадна капарот кај Лиле од 200 евра. Затоа внимавајте каде одите и уште при договарање послушајте ја својата интуиција со каква личност ќе си имате работа. Лиле на првата средба беше многу љубезна и кажуваше дека се може да се изработи. На втората средба за договарање на цена се обиде да извлече максимум за на крај самата да ја симне цената со изговор: "ќе дојдат гастарбајтери од нив ќе земам повеќе, они плаќаат". Тоа покажува дека цените ги формира врз основа на тоа колку најмногу може да наплати, а не според вредноста на венчаницата. На пробите веќе е друга личност, прашува како нештото да го изработи и секој коментар е: "тоа е многу комплицирано". Мој совет е доколку имате можност венчаницата нека ви биде готова месец дена пред свадба и многу добро да ја процените личноста на која и ја доверувате една од најбитните работи за среќна невеста.
Антонија е топ. Мојата венчанива таа ја шиеше, беше готова месец дена пред мојата свадба, три проби, корекции на место и цената беше пристојна! Јас бев прездоволна и мило ми е што и ти си се снашла иако се тоа било во последен момент
Може ли да споделиш подетални информации за кај Антонија? Дали шиеше модел по твој избор или од нејзините? Како и се движат цените?
Za iznajmuvanje se okolu 400 evra, a za kupuvanje razlicno od 44.000 denari nagore. Toa bea cenite za fustanite sto jas gi probav.
Луѓе јас бев од тие невести кои не сакаа мнг да се замараат и знае каде тераат и плус немав преголем буџет! Се зависи каква невеста си и како ќе и пристапиш. Мене нејзините модели не ми се допаѓаа (не дека се грди, не се мој стил ама се гледа одлична изработка и преубави материјали) и ми беа прескапи, сакав едноставна класика изработена квалитетно и ништо сувишно. И отидов мнг спремна, значи отидов со фустан мој и само и кажав, сакам исти ваков фустан само да е бел/невестински. Го избрав материјалот и според материјалот, моите димензии и слиуетата ми даде цена одприлика (околу 17 до 20 илјади најмнг ми кажа, на крај си платив 20илјади) и нормално и дадов креативна слобода (значи не го направи баш ист ама ја задржа силуетата, ги направи мнг подобро ракавите, деколтето и мал детаљ додаде кај половината) Ме советуваше за косата, накитот, штиклите и јас бев презадоволна на крајот а исто и таа. Едноставно убава соработка и цената и беше пристојна. еве одприлика кој стил беше, со поркатки ракави и поубави напори кај половината и деколтето малку подлабоко ама малку
Zdravo zdravo devojki VENCANICATA SE PRODAVA Racno izrabotena vo atelje Kupena vo juli 2023, ednas nosena so napraveno hemisko Velicina S/M Cena inbox
Здраво девојки, јас ја шиев мојата венчаница пред 2 години кај СОФИ, студиото и се наѓаше во Дебар маало, ама сега мислам дека е преместена во Карпош 3 или 4 близу Сити мол. Јас сум презадоволна од изработката на венчаницата а исто така и од услугата. Имав неколку проби кои ги паметам како да беа вчера од што ми беше многу пријатно во салонот и со Софи. Цените се многу ок да не речам евтии во сооднос со квалитетот. Топло ја препорачувам, еве ви и инстаграм профил: https://instagram.com/sofi_wedding_atelier?igshid=MzRlODBiNWFlZA==