Многу задоволна бев и си се договоривме за соодветна цена, не сакав да имам скап фустан. Одбравме чипка по пристојна цена и се останато. Се е договор ако знаеш како!
Многу задоволна бев и си се договоривме за соодветна цена, не сакав да имам скап фустан. Одбравме чипка по пристојна цена и се останато. Се е договор ако знаеш како!
https://www.instagram.com/bridal_studio2009/?hl=en Повели. можеш да си се договориш колку ти е буџетот, отворена е Севиљана за секакви договори, многу позитивно искуство имав. Се надевам ќе си го најдеш студиото!
Здраво девојки. Свадбата ми е на 6ти август а јас имам проблем со венчаницата. На проба не сум ја приметила дека е многу долга. Сега на последната проба кога ја земав ја видов. И сега ми треба решение некое за да ја скратам а да одам до салонот кај што ја шиев не можам... Дали може да ми кажете кројач што ќе ја скрати во еден ден а да закажам претходно пошо имам само 1 ден на располагање другите денови сум зафатена.
zdravo devojki,vo januari ke pravam mala proslava vo restoran samo so najbliskite i sakam vencanica no da ne e klasicna znaci nekoj dolg bel fustan neli ili cenata da mu bide vo red,dali ke mi predlozite kade mozam da najdam,da ne e samo klasicna vencanica nesto po casual
Здраво девојки,според ваши искуства ,кои атељеа користат најубави квалитетни материјали? Како на пример атеље Жана,Викторија Маер,атеље Соња и Марија и други
Јас шиев кај Викторија Маер. Презадоволна сум и јас и уште 4 невести после мене што испратив. Жената може да сошие за сечиј џеб. Значи колкав ти е буџетот за таа сума ќе ти направи она што е најдобро и тоа што ти сакаш.
Па ти викам, колку ќе платиш толку ќе добиеш, во смисла има и поефтини и поскапи материјали и чипки. За квалитетот на изработка топла препорака.