Го имам видено повеќе пати и стварно ме збуни. Првиот пат ми беше бело со златно, ги читам коментарите и се вратив на сликата беше црно со сино.
аиииии имало ваква темааааааа!!!!!!!! зашто не кажувате вакви работи? кога беше актуелно јас сите објаснувања ги прочитав за фустанов. Се преокупирав начисто. Преинтересно ми беше како може раазлично да го гледаме. Најверодостојно објаснување ми беше дека аголот на видната оска паѓал различно во одредени делови од окото кои биле блиски едни до други поради што доаѓало до различно толкување на препознаената боја која потоа и се фиксира и меморира. И да... фустанов е грд. п.с. балеринава е пијана, не држи оска постојано
Златно со бело Значи и пред 5 години ми беше златно со бело и сега , што е работава што некои гледаат темно со сино?
И после толку години од оваа слика, уште од првиот пат го гледав плаво со црно, еве и сега повторно исто, не знам како некој го гледаат бело со златно
Ајде малку да ја обновиме темава Која боја се патиките? Розева и Бела Тиркизна и Сива Или сосема 3та . Јас гледам розева и бела.
Розева и бела. Јас уште се чудам како луѓе го гледаат фустанот син со црно. (знам дека така е правилно )