На сликата од Жалосна, само најгоре гледам кафеаво, сепак црно-син. Инаку фустанот е син со црно навистина, а зошто вие го гледате така, пишува погоре во линкот, иако не сакам да верувам
Абе Лелке кога ја стави сликата ми беше јасно златна тантела,а другиот дел бел. И си викам,што збори девојчево,зошто вика син? И сега син со црно го гледам,како може? Разбирам различни очи поинаку да го гледаат,ами моиве? За шекнување работава
Мар не си сама, само што ја отворив темава ми се појави бел-златен фустан...ги читам коментариве, се враќам нагоре кај фустанов..темно плав со црно беше..и таква останав .
Утре сабајле уште рано ќе ја отворам сликата и баш да видам каква боја ќе го гледам, па да видиме дали е точно тоа од линкот.
Како ви се гледа син со црно? Јас цело време го гледам како бел(накај светло сино) со златно.Прочитав дека до очите било, ама многу ме збунува и сто пати се навратив на сликата, но не, пак исто го гледам.
На сликиве што ги имате погоре постирано, на некоја гледам бело со златно на друга сино со црно. Ват да фак ..
Еве сега и го покажав на сестра ми,она бело со златно го гледала.И зимам со телефонот го сликам,пак така го гледа. Па и ми вика,ти далтонист си,кај глеаш плаво
И покрај сите прочитани коментари и слики видени во темава јас првата слика ја гледам плаво со златнодури накај кафеаво ми мава ни црно ни бело ништо негледам дали јас сум нешто дефек или очиве ме лажат незнам
Јас малце се опседнав со сликава,некако многу чудно,невозможно ама и интересно е Јас првпат кога ја погледнав статијата на фемина,си гледам бел фустан со златно и го читам насловот и си велам „Како до ѓаволи може некој да го гледа ова темно сино со црно?“ После ја прашав сестра ми таа вели црно-сино.А јас баш светло бело со златно се додека не ја погледнав сликата од далеку,тогаш ми се гледа па..не баш индиго сино но сепак некоја темна нијанса на плаво и црно. Сега искрено my mind is f-ing me на момент ке го гледам како сино-црно ама веднаш се враќа на Бело-златно. И,ете поради тоа сум team whiteNGold
Јас уште го гледам бел со златно.И од страна го глеам и па ми е бел со златно.Стварно не знам што е работата.
Me too.Никаде црно не гледам .И не ми се верува фустанот колку го окупира нетот денеска.Каде и да отворам за него се зборува/пишува