Некoгaш е злaтнo сo белo некoгaш црнo сo синo aмa вo прaвo е @vinozito1 се зaвиси oд гoлеминaтa,блицoт и aгoлoт oд кoј јa гледaме сликaтa
Првиот пат бело со златно го гледав а сега како да има малце плава боја добиено во перењето како одвапцан
Смејте се вие јас пред да разберам што е работава помислив дека полудувам. Све да им је*ем од памет ме извадија дека ми клавет дрога впијачкине...
амаааан веќеее ке умрам од убедување дека фустанов е ЗЛАТНО СО БЕЛО или може да се каже дека оди малце тоа белото на плаво....ама црно што очи ке имавте незнам
Утрово една другарка ми ја кажа информацијата за фустанов, и видов дека само на твитер имаше околу фустанов, прееска гледам сите објавуваат за фустанов. Многу фама се дигна околу ова. Како и да е, јас го гледам сино со црно
Ни црно, ни златно, ни сино, еве го фустанот!! Туку најпрво не сконтав зашо толку се збори за некој фустан, после ја прочитав приказната на фемина и 1 саат сум се чудела. Инаку ви текнува на едни жетони се спаѓаа во смоки и кога ќе го спуштиш малце надоле гледаш една слика, кога ќе го кренеш малце нагоре гледаш сосем друга слика, епа истото е и со фустанот. Кога го гледам фустанот од птичја преспектива е бело со златно, а малце ја спуштам главата одма менува боја, сино со црно. Едит:Овој фустан не само шо е грд, туку и сите далтонисти не` направи хахахаха
Бел со златно е фустанов , инаку кога го гледав од подалеку потемна боја доби , али сепак бел со златно е. Не сваќам како црн ви се гледа , а цел ден го гледам фустанов насекаде и сега сватив што било работата
Ноќеска отварам форумов и гледам Жалосна поставила прашање за фустанов ама не бев во тек со работите. Си викам, бел бустан со златна чипка.... Што е нејасно тука? Утринава на работа колегиве го коментираат „dress„ и сите го гледаат темно син со црна тантела И јас си седам на страна и молчам. Се уште немав сфатено што е работата па си реков само мене нешто ми фали. Му се јавив на мм и му викам, јас на очно ќе одам. Дури откако дојдов од работа отворив убаво интернет и гледам дека станал хит. И на вестите на BBC го давале, и познативе дискутирале за бојата... Најштосно беше кога го прашав мм за бојата и тој ми вика дека е темно син со црно. Јас го гледам бел со златно. „Ах, мила ти стварно си за на очно„
ОМГ како е оваа можно ? На почетокот го гледав како темно плаво со црнко. Го гледав го гледав и по некое време ми се покажа златен ама сега пак го гледам плав. Да не ви се гледаше на сите вака ќе помислев скренувам.
Ne mozam da se iznacudam kade gledate belo pa i zlatno Posebno me zagrizuva @anina Otvorete ja slikata, zemete nesto sino, zlatno, belo, crno i sporedete... Eve i tuka ke stavam kropirana slika Me izludevte