И ја првпат ког погледнав беше бел, и одам надоле со скролот на статијата на фемина, па се вратив на првата слика и стана сино црн хаххах http://zazabava.com/vistinskata-boja-na-famozniot-fustan-e-sino-crna
Леле со фустанов вчера се испокаравме дома Јас првиот пат кога го отворив ми се виде бел со златно, после тоа наеднаш ми стана плав со црно и не можев повеќе да го видам бел со златно Ама денеска кога ја отворив темава пак ми се виде бел со златно, и наеднаш ми се сменија боите.Што ни прави нашава перцепција
И јас го гледам црн со сино.....седев така и се прашував како можно да го гледа некој поинаку.И ајде се решив да го прашам мажотми,ми вика бел со нешто златноможно ли е
Прв пат кога го видов беше бел со златно, после пак го видов и беше син со златно и денес пак го видов и беше син со црно. А ова го прочитав вчера. Незнам дали некој го поставил до сега.
zavisi od koj koj agol na ekranot go gledas inaku jas od prvo go vidov plav so crno inaku na YouTube ima "naucno" objasnuvanje deka toj vsusnost e plav so crno i zosto nekoj go gleda bel so zlatno a nekoj poinaku
mnogu pati ja otvoriv slikava i pak isto gledam,sino i crno :/ nesto ne sum vo red sto samo jas gledma isto i isto