значи ја прв пат кога го видов беше бел со златно, скролав надолу после кога се вратив го гледам син со црно викам...како ова сега не е можно да ми ја видовте тогаш реакцијата хахах крај
Дилемиве околу фустанчево грдооо Иначе ова е плаво и златно(жолто во глата хахаха) Е сега незнам овде шо гледате?!?!? О.о ????????????????????
Фустанов да се отвори ке служи многу добро за постелнина.Таков дизајн иде у кревет Иначе коа го отворив беше златен со бело , потоа отворив пак и испадна црно со плаво
Zelen e zelen , kako nas I toj sto za eden fustan kade I da otvoris kade i da otodes toj e glavna tema .
Јас го гледам еднаш сино со црно, еднаш бело и златно, а еднаш сино со кафеаво.Не сум можна ама знам. Денес на школо се каравме ва ова. Каква боја е? АМа нема грешка тој е сино со црно.
Slikava ja ispecativ i pak jas i mm go gledame bel a deckite i bratmi plavdali e ova mozno i na hartia taka da go gledame
1327 пати го видов и секој пат бело со златно, ма од различни агли, од телефон, од лаптоп, од компјутер, од таблет бел со златно си е.Јес да белава уствари малце мава на плаво ама ова како ви личи на црно не разумем.
Овде на оваа слика го гледам златен, а на другите слики од фустанот го гледам плаво. Уште повеќе се збyнив.
Одговорот е во вашиот мозок. Како ќе си замислите, таква боја ќе биде. Еве уште еден ист таков пример. На која страна се врти балерината? Во насока на стрелките на часовникот или обратно?