Od tabletot koga go otvoriv bese crn so plavo, a od mobilniot belo so zlatno. Mozebi e do svetlinata na ekranot... Baska ako imate smart telefoni ima opcija telefonot sam da si prilagoduva svetlina, pa mozebi zatoa razlicno go gledame :/
znaci site ne polude fustanov!!! eve jas koj pat da go otvoram i na tie tri sliki so se samo za nijasna pobledo go gledam sino i crno, BELO I ZLATNO nitu ednas! a bas sakam da vidam kako izgleda haha i definitivno ima nesto so mozokot i ocite, imaa objasneto nekoi naucnici,no sepak nemozam da razberam kako e vozmozno nitu ednas da ne mi ja smeni bojata, i koga gledame so sestra mi vo edna ista slika ona vika deka e belo so zlatno, a jas gledam sino i crno! Seto ova nekako creepy e hhh
Не е според замислата. Кога ќе го поместам маусот ја менува страната. Ако не поместам ништо си се врти според стрелките на часовникот
Преку глава ми е од фустанов, но продолжуваат сите да ми го покажуваат и се' уште водат дебата околу ова. Доколку го погледнам набрзина, веднаш го тргнам погледот, фустанот го гледам бело со златно, а кога убаво ќе се загледам почнувам да го гледам сино со црно, и тоа сето се менува за секунда. Доста веќееее!!
Без разлика што и да правам гледам дека оди во правец на стрелките, се додека не го поместам маусот и тогаш за секунда застанува и продолжува во друга насока. Кул @imelda повеќе ми доаѓа до израз младата дама ама можам да ја видам и старицата
Мене фустанов на сите слики ми е црно плав, само нијанси се во прашање. Прееска откако гледавме Елен со сестра ми, почнавме да се караме и да се докажуваме И ми вика: Само да знаеш, многу е поубав бело со златно, штета што не можеш да го видиш Викам: КАДЕ гледаш бело и златно?! И на лап топ, и на таблет и на мобилен мене ми е ист. Инаку балерината служи да ви покаже која половина од мозокот ви е повеќе развиена. Нема врска со мрдање на глувче и слично, ама може да се контролира насоката во која се врти, со помош на сконцентрирање на нешто - најлесно е со математички операции. Гледајте во нозете и решавајте задачи на памет. Мене после третата задача веќе ми се менува
Да, имаш право... навистина после некое време решавајки задачи ја смени страната... но кога го тргнав погледот пак почна да си се врти со стрелките од часовникот
Барем нешто корисно произлезе од целата фама околу фустанот Јужноафричкиот огранок на The Salvation Army денес споделил на твитер фотографија на која помодрена манекенка е облечена во познатиот фустан. Натписот на фотографијата " Единствената илузија е ако мислиш дека тоа бил нејзин избор. Една од 6 жени се жртви на насилство. Стоп за насилството врз жените." алудира на оптичката илузија која од фустанот направи вистинска интернет сензација. http://www.buzzfeed.com/patricksmit...or-a-domestic-v?bffb&utm_term=4ldqpgp#4ldqpgp
Читав една статија за фустанов. Имало некаква врска со староста на човекот, за тоа како ги препознава нијансите окото.