Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каква е атмосферата во вашиот дом?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од AliceVanNacht, 29 мај 2011.

1. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Релаксирана со доза на хумор и сатира ;)

2. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Прекрасна е :)

3. Mrs.Carter

Mrs.Carter Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    111
    Напната , не секогаш .. Со татко ми не сакам да имам никаков контакт.Мајка ми е срце од човек :)

4. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Фина, тивка и хармонична ,моите во дневната со нивните серии,јас на другиот дел од станот (музика ,компјутериве или некоја занимација) .Ги сакам викендите кога се внуците на гости, се прави и малце галама :tmi: ...

5. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Искрено не ми се допаѓа многу бидејќи доста често сум сама. И кога има некој дома е или на компјутер или пред телевизор, немаме многу заедничка комуникација. Брат ми знае да се расправа и за глупости како зашто си му ја средил собата. Јас сонувам за топол дом во буквална смисла на зборот каде што сите сме поврзани. Сонувам да го создадам домот од моите соништа со саканиот, здравје боже. :inlove:

На LittlePinky и vitomir им се допаѓа ова.
  6. BadBoysLover

BadBoysLover Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    17
    Паа не е лоша, родителите често се во својата соба си гледаат што сакаат јас во дневна си седам, навечер откако сите ке пододмориме седиме заедно и се смееме но во секој случај ми се допаѓа :rofl:

7. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Искрено домот секогаш ми бил убаво нешто, нешто каде што секогаш сум сакала да се враќам. За сето тоа се заслужни моите родители. Атмосферата секогаш била одлична. Знаеме сите четворица да седиме навечер и да се смееме од срце. Си имаме наши зафрканции. Секој ден еден е на тапет. Некогаш јас сум таа на чија сметка се шегите, некогаш мајка ми, и така сите со ред. :D Често ни се случува да не можеме ни да дојадеме на ручек затоа што некој кажал нешто, друг додал и тука општа комедија настанува. Убаво ми е дома, имаме многу хармонија и топлина. Ми се случувало многу пати, другарки или пак последно дечко ми да ми кажат дека убаво им е кај мене и чувствуваат топлина. Моите никогаш немале некои проблеми помеѓу нив, нит па се карале. Знаат да се "скараат" само за тоа колку години имал некој глумец или пејач. И тука обично прво се "караат", се препираат, па се кладат и после одма бараат на википедија да видат кој бил во право. Еднаш кладбата беше тој што ќе победи да му удри клоца на другиот. Е до толку се... забегани. :D Нормално е да има несогласувања, секаде ги има ама тоа обично било само заради мојот пубертет (кој одамна го поминав) или па сега со сестра ми нешто да запне во врска со школо и такви работи. Инаку другото се' сме решавале со разговор и договор. И јас сакам да имам таква хармонија во домот кога здравје ќе се омажам. :)

На Psihologue, femina90, Dvolicen и 3 други им се допаѓа ова.
  8. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Напната,кога сме сите дома.Или барем тројца.

9. babyane18

babyane18 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    462
    тотално за никаде ми иде да пукнам :envy:

10. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Па мајка ми стално се дере или по мене, или по татко ми, или по сестра ми.
    Ние не се замараме, не ја многу слушаме.
    Инаку така добра атмосфера е. Не е толку лошо, ама може подобро.
    Татко ми и сестра ми не се често дома, јас со школово по пола ден не сум дома а мајка ми си е сама. :)

На lana.del-rey му/ѝ се допаѓа ова.
  11. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    3.146
    Кога-како :) Знае да биде многу убаво, но знае да биде и премногу напната (како денес) .

12. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    Никаква :puke:
    Како да се помирив со ова,ја потиснав тагата, но на моменти повторно ме обзема.
    Се прашувам зошто баш мене ме снајде ова,јас што секогаш сум да тука да му помогнам на некој,да го ислушам,да му дадам совет,јас што не му мислам лошо на никој.Едноставно нема одговор.Само тој што го доживеал ова ќе може да ме сфати.Цабе и толку успеси кога немам со кој да ги споделам,немам со кој да споделам,радост,тага,нема кој да ми даде совет.Атмосфера никаква.А само да беше поинаку колку ли јас ќе бев подруга а не вака со разнишана самодоверба.Си вриштам во себе затоа што знам дека еден дел ќе ми фали цел живот,празнина што никој нема да ми ја пополни ;(

13. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Прилично тензична, четворица брзозборки дома мора да се надвикуваме за да се разбереме! :D

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Моментално дискотека ни е дома :D
    Само малце е лудница зашто на телевизорот свири едно, кај мене друго, кај Цим трето :D
    Ама си се сложуваме ние :)
    http://www.youtube.com/watch?v=FUui4lY36_8

15. Maria.Vampire

Maria.Vampire Нов член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    437
    Најчеста слика во мојот дом е мајка ми кај се дере по сите нас(мене,татко ми,сестра ми)зошто не сме си ги средиле алиштата или пак да сме станале да поработиме нешто цел ден покомпјутери и телевизори сме седеле :lol:
    Ама всушност таа е тој кој што ни ја разигрува атмосферата и затоа во целост е интересна и хумористична атмосфера.Но секогаш знае да се има и по некоја посеризона караница. :D

16. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.399
    Допаѓања:
    126.738
    :inlove: Топла,забавна,внуками сите не расположува,само таа зборува,се знае таа е главна :D

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  17. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    хахах бучна лелел немам мир некако, телевизор, ком, деца викааатт аманннн

18. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Кој на каде :rofl: јас учам и само се жалам од школо, мама малку на ком малку на ТВ, татко ми на ТВ, сестра ми куќата ја руши и така :rofl: :rofl: :rofl:

19. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    Бидејќи живеам сама атмосферата топ, мирно тивко никој не ме замара ама баш со ништо.

20. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    никаква (како и секогаш), сите тресат зелени.. :D некои филозофии нивни си имаат луѓето и така :lol: