Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каква крема за лице користите?

Дискусија во 'Лице' започната од SpoiledBaby, 22 април 2010.

1. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
  2. ladymici

ladymici Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    794
    Во овој каталог на орифлејм имат дневна + ноќна + за околу очи од optimals за 549 денари сите три
    па си ги порачав
    25195_1.png

3. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Моментално го користам Гровитал плант и сум многу задоволна.Го зедов од Зегин.Имам комбинирана кожа и во ниеден момент не се каам што го зедов.Совршен е :clap: Не светнувам воопшто,а лицето ми е хидратирано.

На mila89 и plava.90 им се допаѓа ова.
  4. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Девојки би ве замолила за помош... Во последно време често си го посматрам лицето и многу ми делува како збрчкано, како остарено. Инаку имам сува кожа и го користам кремот на Авон што е со камилица и овесни снегулки. Ставам од кремот и после неколку часа повторно ми е лицето збрчкано и суво како воопшто ништо да не сум ставила. Најстрашно ми изгледа челото, а и образите кога се смеам брчки гледам од сувост. Ве молам за некој совет или предлог???
    Инаку имам 33 год...

5. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.741
    Допаѓања:
    21.402
    Девојки препорачајте ми некоја лесна крема за свежина на лицето, до 150/200ден најмногу.
    Иначе имам 15 години имам и мрсни креми од типот на дове или бекутан не ми поднесува лицето, светам како лампион после нанесување.

6. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    only44you обиди се со кремата на Ziaja - cocoa butter cream - light formula. Не е против брчки но е одличен за сува кожа.

christinnn Ziaja - крем за лице од краставица. Лесен крем no не е матирачки. Во секоj случај не е како универзалните.

7. lovelygirl39

lovelygirl39 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    1.151
    А да ги пробаш вие две креми, мислам дека ке ти одговараат? E9620.jpg kl.jpg

На christinnn му/ѝ се допаѓа ова.
  8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Ima 24casa od ova krema i za normalno kombinirana?

Triple aktiv posledno vreme i pocna da me pece malce liceto. A isto ima neubav miris :|

Baram nova lesna krema za normalno kombinirana koza,ubav miris i ubavo cutvo na kozata,preporacajtemi nekoja :)

9. Јустинијана

Јустинијана Нов член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Zdravo devojki ... aj preporachajte nekoja dobra krema za kombinirana koza sto moze da se koristi kkao podloga za shminka....liceto mi sveti nenormalno posle dva tri saati otkako ke stavam pudra, i strasno izgleda, sveti preterano :worried: ..pozdrav ..Blagodaram :)

10. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Дали има некоја од вас искуство со кремата на Афродита, со мед и бадем што е ?

Инаку имам многу сува кожа на лицето, па не знам дали би ми одоговарала?

11. PinkGirl*

PinkGirl* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    641

каква пудра користиш?

12. susi

susi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Zdravo devojki ... aj preporachajte nekoja dobra krema za kombinirana koza sto moze da se koristi kkao podloga za shminka....liceto mi sveti nenormalno posle dva tri saati otkako ke stavam pudra, i strasno izgleda, sveti preterano :worried: ..pozdrav ..Blagodaram :)[/QUOTE]
    Za kombinirana krema od aloe vera od oriflame ima edna jas ja koristam I mene mi e super inaku 50 ml e mislam..

13. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Дали некоја има искуство со ЦЦ кремот Mixa против црвенило? Поконкретно, за овој крем прашувам

14. ladyySi

ladyySi Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    869
    кремите од оваа колекција и сум презадоволна со оглед на тоа што имам пресува кожа. 10/10

Прикачени фајлови:

15. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    Ја има ли некој користено 7 heaven од реплек е мислам ....искуства...

16. Јустинијана

Јустинијана Нов член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Koristam techna pudra na Loreal - True Match....pokrivna e, epten e dobra ama licevooo posle 2 saati stavanje, mi bleshtiiiiii ..... :worried:

17. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.619
    Допаѓања:
    106.572

каква кожа имаш? јас пред неколку месеца сакав да ја пробам но сите викаат дека е за сува кожа па се премислив

18. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    За кремава имав пишано во темата омилени продукти на месецот. Ја користам зелената за нормална до мешовита кожа и мене многу ми одговара. Со лореалот исто имав проблем во моментот кога ќе ја ставам се упива супер али после некое време светнувам многу. Со оваа крема го немам тој проблем многу и многу брзо ми се впива во лицето и убаво го хидрира. Во план ми е да ја земам и таа за нормална кожа пошто во текот на ноќта знае малце да ми се исуши лицето, па ќе ви пишам кога ќе ја земам како сум и од неа задоволна. Дефинитивно мирисот најмногу го фалам пошто сум зависна од ствари што убаво мирисаат.

19. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    815
    Допаѓања:
    5.166
    download.jpg
    Јас веќе некое време ја користам кремава од Биотен, ама искрено очекував повеќе... убаво мириса и брзо се впива во кожата ама од хидратација ни х.
    Откако ќе ја нанесам некако ми го суши и затегнува лицето, место да го омекне.
    Не знам оваа линија Skinnergy каква е, еве @lolanomnom гледам ја фали... :)

20. resenska

resenska Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    1.680
    Допаѓања:
    14.393
    bebeska krema Proderm vo Kam market gi ima 300 grama i 1 mala 50 grama gratis za 133 denari mrsni se i bebeski se prirodni so neven vitamin A,D i pantenol mnogu se ubavi i jas gi koristam super se sekomu gi preporaccuvam