Sum koristela poveke kremi, no gi frliv site vo kanta I se vrativ na pavlovikevata.Liceto mi e prekrasno.Od vreme na vreme stavam kokosovo maslo I veruvajte nema nisto poubavo.A go mijam liceto so gelot od lotus na balea
Би сакал ли некој да каже свое мислење за кремата од авон? Би сакала да ја порачам па да чујам ваше мислење драги?
Цело време менувам и на крај повторно се враќам на овие две ми одговараат и во лето и зима и како подлога за пудра
Gi razgledav site temi za lice ama ovde ke prasam.imam relativno cisto lice,ne pusam ne pijam,omam 30 god ama poslednite nekolku meseci gledam deka mi e sivo,bes sjaj,umorno,ne svezo,e sea ne spijam bas dobro radi kerkami uste e mala ama do tolku neveruvam deka e od toa,znaci,da mi preporacate nekoja dobra krema pa i nesto plus za da si go osvezam liceto?
Здраво Девојки, Во дм има попусти на кремите за лице Препорачајте нешто добро за комбинирана кожа, да си купам
Сите на Aroma. да, евтини се (70-80ден.) ама се ептен добри.. Башка лесно се впиваат, имаат природни масла и витамини, и да, преубаво мирисаат. Ги обожавам! А да, голем + за мене е тоа што фирмата не тестира врз животни!
Крема за многу осетлива кожа склона кон црвенило. Има зелен пигмент кој го неутрализира црвенилото и заштитен фактор 25.
Оваа моментално и многу сум задоволна, особено дека е со без масна формула па секоја пудра одлично ми изгледа. Плус лицето многу ми е чисто, не е скроз до кремава ама и таа има голем удел.
По употребата на крем од Зиаја во зимскиот период, се враќам на мојот омилен козметички бренд Нивеа. Овој пат изборот е дневниот крем во сино пакување кое е во нова амбалажа, а и со поинаков мирис и конзистенција. За почеток задоволна сум.
Se soglasuvam so tebe nema podobra krema od Pavloviceva Navistina e super Jas osven pavlovicevata ne koristam druga iako sum kuluval od avon... Nivea i drugi ama Pavlo se e Pavlo
Не видoв вaквa темa,зaтoa oвде ќе пишaм, ми требa хидрaтaнтен крем aмa кoј се пoкaжaл дoбaр зa сувa кoжa зa 23-25 гoд.?