Топло ти ја препорачувам Хидра Термал за сува кожа од Афродита 24 часовна е ама кремата е врв во Космо ти е околку 650 денари мислам дека
Ми треба крема или серум за лице со витамини. Имам мрсна кожа со по некоја акна, али почнаа да ми се прават брчки и не сакам да остарам пред време. Не би сакала масло бидејќи ми е страв да не ми се исфрли кожата. И да не биде повеќе од 300 ден.
Моментално ја користам кремата за лице на The body shop Vitamin C и можам да кажам дека сум презадоволна , пишува дека може да ја користат и тие со сува кожа , но мислам дека најидеална е за комбинирана до мрсна бидејќи многу брзо се впива и кај тие со сува кожа ќе нема никаов ефект. Не ми ја мрси воопшто кожата , за под пудра не ми прави никаков проблем исто така ми ги смири црвенилата на кожата. Плус причината за да ја земам е тоа што не содржи силикони
@koritsaki prv pat slusam za kremata a sum vo potraga i jas da najdam konecno nekoja sto ke se pokaze dobra,ako sakas pisi od kade e i kolku e,da ja baram ovde?
Vo Cosmo e 650 denari a vo DM mislam deka e 700i nesto megjutoa ima edno devojce ako go nacekas dava i testeri i podaroci nekoi za kupen proizvod jas taka ja probav pa ja kupiv posle :
Bella.s kremava ja imas najblisku vo Grcija vo prodavnicata the body shop ja zemav 19 evra a vo mk ja nema
Nesum vo mk,bas ke ja pobaram obde da vidam ama mislam deka ja nema inaku ke sum ja mernala nekade.tnx
Дали некој има користено козметика на NeoStrata? Искуства?Конкретно ме интересира за креми за белеење.
Ај препорачајте ми некоја крема имам брчка под едното око, како линија е подолга, ми се појави во скоро време.
Не се изразив најдобро, за моја возраст да можам некоја да користам испод 25 сум, а таа пишува дека е за над 35 или грешка сум ?
Никако немој да користиш анти-ејџ креми на твоја возраст. По 25-та може со Q10. Мислам дека таа линија и не ти е вистинска брчка, премлада си. Ти препорачувам добра хидратантна крема, а на околуочното подрачје можеш да ставаш кокосово масло. Провери го и видот, можно е и поради подмижување да се јавила таа линија.
Млада си @Winter Lady ,јас мислам дека и за Q10 си млада.Ни јас не сум почнала уште со Q10. Но,и да се решиш да користиш некоја против брчки,гледај тоа да биде кратко време,не повеќе од 3-4 месеци.
Несакам да корисам креми за возрасни, така да препорачајте ми некоја добро што хидрира, иако крем ретко ставам, несакам да ми се мрси лицево.Имам разни од Авон инаку за хидратација.