Ги купив овие две креми поради проблем со хиперпигментација од сонце. Ако некоја имала некакво искуство, ќе ми значи ако сподели eucerin even brighter
Јa имaм прoбaнo деснo м.вoдa зa вaдење шминкa, убaвo јa вaди шминкaтa зa вoдooтпoрнa мaскaрa не сум прoбaлa.
Зa кoмбинирaнa кoжa ти јa препoрaчувaм нa la roche posay effaclar duo или avene mattifyiant fluid, oсвен штo гo мaтирaaт лицетo истo тaкa се и дoбрa пoдлoгa зa шминкa
Мене ми се свиѓа таа од Клин енд клиар, многу е лесна, веднаш се впива и не содржи масла, така што добра е и за под пудра.
Кремава едвај ја најдов и криво ми е што не си земав две. Подобра крема не сум користела, има прекрасен мирис, ја омекнува кожата, ептен ми е нежна и свежа од кога ја користам. Секогаш кога почнувам нова крема страв ми е дека ќе се нафрлам ама ми ја држи кожата под контрола.
Imam suva koza i ne mozam da si najdam krema soodvetna na moeto lice.. Dali moze da mi preporacate nekoja?
Никаква крема не користам, имам 36год. ниедна крема не ми одговара на лицето. И не изгледам лошо за овие години и без крема од кога знам за себе, ама не користам ни пудри т.е мн ретко или сл. нешто што би барало подлога.
Гледам по маркетиве ја има,тука исто на форумов има постови за неа,не дека е скапа баш напротив,ама ме интересира дали е ок,пошо мислам да си ја земам или да си земам некоја поскапа,а ми се допаѓа што има спф,и дали како подлога може да се става?
^^^ Во ДМ одеа 2 крем за раце на Биотен за 90/100 ден, и се изненадив од квалитетот и ефектот врз кожата на рацете, а за мирисот да не коментирам, цела соба ми мириса!
Дали некоj ги користи овие креми Баикал Хербалс.Сестра ми купила 2 креми па да и земам една.Пишува дека се органски креми.Ако има некоj искуство нека сподели
Devojki iskustvo so toniranata krema na aven so zashtiten faktor 50? Korigira li nesovrshenosti, onaka soodvetno za na plaza? Tnx
Веќе 4 месеци користам дневна крема, како и серум за навечер од Др.Хаушка, а понекогаш на лицето пред спиење ставам по малку и од домашно направена крема од невен.