мене се ми го носат од германија сестра ми но мислам дека и овде по поголемите места за козметики поснабдените го има некаде е околу 400 ден ..
Девојки имам комбинирана кожа..Т-зонатами е мрсна но деновиве почна носот и образите да ми се лупат..Ако знае некоја добра крема до 25год..
Ако не ти е тешко може слика да ставиш да видам како изгледа зошто и јас си имам проблем суви образи и нос и која цена е серумот?
Еве го серумот, само ако имаш баш сува кожа можеби ке ти треба не само хидрантна туку и хранлива помрсна крема. Цената му е 240 денари
Во ДМ го има. Да, добар е како подлога, jaс го нанесувам десетина минути пред пудра. Имам комбинирана кожа.
Моментално во Рамстор, со нивната картичка, кремава е некој 220 ден. Иако кремава е „технички“ дневна, подобра е од куп ноќни креми. Прилично е мрсна, супер потхранува и одлично хидрира! Не знам колку пати ја имам прекупено досега
Od koga znam za sebe samo Bekutan. Ne sum imala akni nikogas, liceto mazno, flekicka ne mi se ima pojaveno, pre zadovolna sum.
Сакам да променам крема за лице. Моментално користам дневна и ноќна крема на eveline со Q10 за осетлива кожа ама мислам дека не ми е најдобро решение. Се мислам да ја купам Bioderema sensibio light кремата. Дали некој ја користел да сподели искуство.
Мене ми треба препорака за добра крема за сува кожа за над 30 год,за против брчки и да е хидратантна,не мрсна.
@Biodevojka Те молам препорачајми хидратантна крема - ноќна и дневна. за ова ладно време, иде зима ветрови и кожата ми е посува, инаку имам комбинирака кожа и имам 23 год. ако може да е без штетни состојки, ти пишувам тебе затоа што се разбираш за природна и органска козметика.