Супер Мишела , баш ќе чекам да ми кажеш и за подлога како е , јас денес ја земав по втор пат таа на Гамарде себо контрол исто и таа е органска ми се има погодено ептен. Ама може да ја пробам и оваа на Алверде ако е добра евтина е зашто да не
Здраво на сите, само да ве информирам дека во Зегин Сити Мол има 20% попуст на целата колекција на fleurance а на одредени 5 производи имаше 50% попуст. Ја земав кремата за лице анти ејџ со матичен млеч која ја платив 290 мкд (значи дека полна цена е 580). Едвај чекам да ја пробам, па после недела дена ќе ви пишам импресии. Еве ја Еве ја и декларацијата: AQUA (WATER) • CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT WATER (ORANGE FRUIT WATER)* • GLYCERIN • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (SUNFLOWER SEED OIL)* • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (SHEA BUTTER)* • DICAPRYLYL CARBONATE • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE • GLYCERYL STEARATE CITRTATE • ROYAL JELLY* • BEHENYL ALCOHOL • OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES• ORYZA SATIVA BRAN (RICE BRAN) •SIMMONDSIA CHINENSIS OIL (JOJOBA SEED OIL)* • PERSEA GRATISSIMA OIL (AVOCADO OIL)* • PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (SWEET ALMOND OIL)*) • CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT* • FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT* • TOCOPHEROL(= vitamine E) • XANTHAN GUM • PARFUM (FRAGRANCE) • DEHYDROACETIC ACID • POTASSIUM SORBATE • SODIUM BENZOATE • BENZOIC ACID• SODIUM HYDROXIDE• BENZYL ALCOHOL• CITRONELLOL • LINALOOL • * Organic ingredients Contains 99.1% natural ingredients. 99.99% of all plant ingredients are organic. 31.6% of all ingredients are organic. На кремот пишува дека е за сите видови на кожа иако јас би рекла дека е идеален за комбинирана кожа поради хидролатот од портокал и глицерин кои се база на овој производ. Ми седопаѓа што има матичен млеч и екстракти од зелен чај кој има антиоксидантно дејство. Има убави масла од јојоба (кое е баш идеално за комбинирана кожа) масло од авокадо, шеа путер. Како што ви реков ќе ја пробам па ќе пишам. Инаку на 50% попуст се и гелот мус за миење на лицето, маска за сува кожа, овој крем и млекото за тело од истата линија. Поздрав.
Здраво, ќе може да ми препорачате некоја крема за лице(дневна и ноќна)? Имам прилично чисто лице, нормална кон сува кожа и некогаш по некоја акна знае да се појави обично на челото. До сега ги користев на нивеа кремите ама сакам да сменам некоја друга, само да не е некоја тешка и мрсна, бидејќи воопшто не ми поднесува лицето такви креми и одма ми се исфрла. Цена до кај 300-400 денари. И незнам дали има врска годините, па ај да пишам 24 години
Препорачајте ми некоја крема за лице ,кожата ми е мрсна во т-зоната по можност некоја органска од алверде
Здраво. Може ваша препорака за некоја убава крема за лице дневна и ноќна, за комбинирана кожа малку Т-зона мрсна. Сигурно имате напишано назад на темава, но да не барам, вака ако може некоја од вас драги феминки да ми излезе во пресрет да ми препорача некоја кремичка. Откако се породив лицето скроз ми се измени на лошо. Горе на челото ми се појавија ситни малечки акнички. Не можам да си најдам соодветна крема за лице. Ви благодарам.
Ти ја препорачувам на Гамарде себо контрол во Еурофарм ја има и се користи и ден и ноќ околу 900 и нешто денари јас ја земав. Ако сакаш поевтина тогаш земи ја на Алверде со лимета и јаболко таа околу 180 денари кошта
Јас имам користено и дневна и ноќна и околуочна. Не е лоша, убаво мириса, само посебно дневната, да не зборувам за околуочната) има премногу алкохол во неа, толку ми беше интензивен мирис да ме штипеше за очите, па ми солзеја кратко после нанесување. Не видов нешто посебно кај кремиве, ама немам намера да ги порачувам уште еднаш. Подобра ми беше anew таа во крем пакување, за сите возрасти што е., има лајт верзија и похранлива, ако знаеш на која мислам де. Е таа би ја порачала повторно.
Okolu 600 denari ama pakuvanjeto e 75 ml. Ja Ima vo DM I vo aptekati. Inaku podobra e od Anew Avon, gi imam I dvete koristeno. Pozdrav
Можам некаде да ја најдам кремава со ваква промоција платиш една земеш две? Или нема шанси повеќе? Сакам да ја користам кремава ама би било супер ако ја најдам со ваков попуст.
Кремче мајка ми го купи=Здраве се вика во плаво паковање.За лице убав е ја омекнува,го ублажува црвенилото и делува врз мозолчињата ги засушва..Не е скап околу 100тина ден