Добро е тоа што го миеш 2 пати на ден,но мој совет е пробај со solea - baby се вика кремата и е многу добра
Ја има ли некој користено кремата Сатва со овошни киселини, на Алкалоид? Не дека се скапи или сл, ама стварно не ми е до експериментирање веќе.
Акордин ту дис ^, лицето ми се нафрла, ми се невиде... Од немај каде, а и од празни џебови, си ја изнајдов кремава низ дома, сум ја нарачала пред неколку месеци заради полнење на нарачка. Па луѓе златни, истовремено и хидратира и кожата ми ја исчисти. Ни М од мозолче. Прекрасна е, штета што не знаев порано. Штета и што веќе не се произведува.
Дечки во Кам гледав денес креми и има една Елкурина хидратантна крема. Татко ми ме замоли да му купам некоја крема за лицето тој да си ја користи, па маж како маж не бира многу се мислев оваа да му ја земам. Светло сина а има и темна Ај ако некој ги пробал нека каже какви се кремите, ако не нешто друго ќе му земам..
Карина јас ја имам, ретко ја користам, темно плавата е за сува кожа, светлата за нормална. Јас ја имам светлата, го навлажнува лицето не е воопшто мрсна.
Јас само бекутанче си користам, зошто ми е многу чувствителна кожата и многу лишаи ми се појавуваат.. и решение само во бекутанот сум нашла. Супер е.
И јас користам L`oreal но сега сакав да пробам Долива крем за лице...за раце е супер но тој што е за лице го немам пробано .. го има некој користено ?
Неутрогена стварно е одлична нема да зажалите плус го чисти лицето јас преку ден не користам пудра само крема ставам