Здраво драга имам без малку 23 години, па за цена пристојна да е како и да на крај краишта не е ни битно само да го оправам лицето. Благодарам драга
Драга ако не ти е проблем да потрошиш 900 мкд, јас би ти ја препорачала Себо Контрол на Гамард. Одлично хидрира така да кожата нема да ти ја суши, а истовремено помага при акни, митесери и лузнички од акни. Според мене е идеалн за твоја возраст. Ја има во аптеки како Еурофарм, Зегин, Бети итн. Поздрав.
Фала многу biodevojka, инаку добра е ова крема за пред спиење да се стави или што ќе кажеш за пред спиење за бекутан или павличева маст?
Драга кремов кој ти го препорачав е добар и за преку ден и за навечер. За другите два крема не коментирам, станува збор за традиционална козметика која јас не ја проучувам ниту пак користам. Поздрав.
Ако имаш проблем со акни и масна кожа, Бекутан и Павловиќева не се за тој тип кожа. Подобра ти е оваа што ти ја препорача БиоДевојка, и навечер може да ја ставаш.
Јас го користам сетот Argan Oil, а мајка ми Age revive Coenzyme Q10 Погледни ги на www.sestosakam.mk имаат и FB страница. Од таму ги нарачувам.
@Biodevojka mozes li da mi preporacas nekoja krema za brcki(za45 godini) do kaj 600 den . Odnapred ti blagodaram
@Amelia јас оваа крема на Гамарде што ѕи ја препорача @Biodevojka по втор пат ја користам одлична е , го матира лицето и помага при акните. И вреди за парите дефинитивно
Здраво драга, може да ја пробаш на Алоедермал кремата анти ејџ. Ја има во аптеки цената е околу 400 до 450 мкд. Друг крем е оној со гоџи на Алверде или оној за возрасна кожа на Алверде (пишува за возрасна кожа). Цената е околу 300 мкд. Поздрав.
Здраво децвојки дали некој ги има користено следниве прозиводи:Effaclar duo plus, и acne out active lotion и доколку ги има дали може да ми кажи каков ефект имаат на кожата.
Јас ја имам користено двапати по ред кремата Ефаклар дуо плус и е добра за масно лице , не ја прави кожата масна , убаво се впива , добра е како подлога за под пудра. Во врска со црнки и лузни по лицето неможам да кажам дека измени нешто на моето лице.
Jas ja probav ovaa krema na brendot omega raw and organics ja kupiv od bio cult ja ima i vo kami prod za zdrava hrana i vo healty food zegin, preubava e i ima preubav miris, na fb str gi razgledav i dr proizvodi i odlicen sostav imaat, sosema organski i sertificirani kozata ja pravat mn meka i posebno me raduva sto e mk proizvod
Biodevojka решив да ја купам кремата на СЕБО КОНТРОЛ ја разгледав, но има многу врсти не знам сега која за моето лице. Имам нормална кожа, но во последно време како да ми е сува, едвај размачкувам пудро, и многу ми се истакнати порите. Која е добра за хидратација и природен сјај на лицето. Па ќе можеш ли да ми кажеш која конкретно крема или да ми прикачиш\пратиш слика ?
Драга Себо Контрол е за комбинирана до масна кожа. Ако ти е накај сува кожата друга крема ќе ти препорачам. Инаку ова е себо контрол и Оваа е за комбинирана кожа со неправилности, на пример акни, митесери или лузнички од акни. Убаво хидрира и го остава лицето мат а не суши воопшто. Еве коритсаки ја користеше и беше многу задоволна.Јас од претходниот пост сфатив дека имаш проблематична кожа, затоа и ти ја препорачав оваа. Инаку за летно време е одлична. Поздрав.
Драга а, за нормална накај сува со мали акни, истакнати пори и потреба од хидратција, за лето прилагодена, друга, освен ова која би ја препорачала ?
Здраво драга, може да ја пробаш кремата на Dr. Hauschka со Мелиса по состав е многу убава. Ја имам пробано лично. Исто така и онаа со дуња на Dr. Hauschka е многу убава и одговара за твојот тип на кожа. Друга на алверде аква 24 може да ја пробаш (со 24 часовна хидратација), другите креми кои ги знам имаат состојки кои се за повозрасна кожа. Ете овие би можела да ти ги препорачам. Ти оставам слики: