Ако планирате да купувате Еуцерин, прво побарајте тестер, за да видите дали ви одговара на кожата. Секаде каде што ја има колекцијата имаат и тестерчиња, ама проверете им го рокот на траење, еднаш кога земав беа со поминат рок, веројатно поради невнимание на аптекарките. Инаку една моја другарка има земено крема за лице Еуцерин, ама не и одговара, затоа прво тестерче, па после купувајте
Лолита еве можеш тука да ја разгледаш Виши козметиката. Но ако решиш да купуваш побарај си тестерче http://www.vichyconsult.co.uk/ProductList.aspx?pneed=1
znam moze okolu mrsna koza vamu tamu sum razbrala pogresno neso,ali deka ne treba krema da se koristi do 30 god toa e sigurno mn dermatolozi go imaat kazano toa,a plus tonikot e bas dobar so ima vrska so ima alkohol toj go dezinficira liceto a imas i bez alkohol ,a za pudra ne e dobro normalno (ne ti disat porite )ama i od krama e istoto so mrsnotija gi prekrivas porite i pa ne ti disi liceto [mod-kirilica:3uvwwwvg][/mod-kirilica:3uvwwwvg]
зависи од кожата, кај секого различно делуваат сите производи, но јас можам да ти кажам дека сум презадоволна од Eucerin, користам млеко, тоник и крема и навистина се незаменливи. Се работи за медицинска козметика која ја има само во аптека, без парфеми и слични додатоци. Малку е поскапа но вреди за парите. А ги има за различни типови кожа, за различна возраст, па кога ќе ја одбереш соодветната крема за твоето лице многу брзо ќе имаш резултат. Јас топло ја препорачувам
не сум знаела јас на почетокот ја барав по разни продавници и кога нигде не ја најдов мислев дека само во аптеки ја има.
Малце помагаат кремите за брчки (eucerin ,Q10) може ќе има мали промени ама не драстични само ботокс му е мајката.
Колку што имам слушнато ( не ја користам млада сум ) има Еуцерин за 30,40,50 год. и над., во различно пакување се, значи најмалку 30 препорачуваат ама јас би рекла и повозрасни, треба да почне да се користи... а инаку јас некогаш земам од дневната крема еуцирин на мајка ми и убаво ми го прави лицето, затега и мазно е, ама многу ретко
Ја спомна некој знам кремата на Валера мислам беше, со козјо млеко Пред малку ја видов не е скапа се мислев да ја купам, ама пишува ноќна крема. Има ли и дневна или само таа е .. и ако ја користи некој нека ми каже импресии
Моментално ставам ваков крем иако е за сува кожа,а јас имам комбинирана.Ставам во многу мала количина и многу е добар кремов,стварно. Меко ми е лицето и ми се исчисти од ситни мозолчиња што ги имав.Сега ми е речиси стакло после две недели континуирана употреба на кремов.
Јас ја користам истата веќе 3-4 години. Ептен е пријатна, а незаменлива ми е во лето кога ќе изгорам, колку само убаво ладно чувство на лицето ми дава. Пробав и за раце да ја користам ама сепак треба нешто помрсно за моиве раце. За лице е чиста 5ка.