Имаш на lookfantastic.com. Вршат бесплатна достава до Мкд. Mizon на пример е со пристапни цени, а и позитивни рецензии од жени кои ја употребуваат.
Задоволна сум од кремава. Може совет за крема, млеко пред нанесување на шминка, имам чисто лице комбинирана кожа(мрсна Т зона) суво лице. Нанесувам многу малце пудра и коректор само околу очи, сакам свеж изглед на лице; до сега само себамед млеко за сончање ми дава таков ефект - во потрага сум по производ кој нема заштитен фактор. @Biodevojka
Ако разбрав добро имаш чисто лице со Т зона и остатокот е посува кожа. Сакаш нешто штоќе го нанесеш под шминката, односно пудрата. Јас би ти предложила до таа цена следново: 1. Флеуранс крем од алое според мене убаво хидрира, а не е многу масен. Баш за под пудра е. 2. Гамард крем со хијалуронкса киселина флуид леџер. Лесна структура не масти и доста хидрира. И овој е одличен за под пудра. 3. Од поекономичните пробај го оној со Гоџи бери кој е и анти ејџ на Алверде. Тој е од 30 па нагоре. Не е многу масен и убаво се впива. Доста храни и хидрира. Ете ти дадов три предлози, па ти сама одлучи што најмногу ти одговара. Поздрав.
Бекутан е бебешка крема, по која логика би одговарала и на твоја возраст? Сигурно имаш и тип на кожа, разлистај ја темата, прашај за совет, цена, бла бла. При толку креми од кои можеш да бираш, природна, органска, соодветен тип на кожа, зошто би користела крема за бебешко газе?
Пробајте acne out activ бугарска околу 500 ден, мн е добра лицето ми беше преполно митесери за месец дена ми се среде сега има по некое само. Во Мк има сапун и акне оут хидро а актив јас што ја користев од Бг ја земам. Позз
@Biodevojka bi te zamolila dali mozes da mi predlozis krema za suva koza do 2000 den , posle poroduvanje se se izmeni epten mi se isusi liceto a i stana pocustvitelno so crvenila i cesanje se mislam megju bioderma, clinique ili vichy
По скоро 1 месец користење на кремата на Dr.Hauschka дојдов да напишам рецензија поточно за кремата Melissa Ја земав некаде крај на декември со 20% попуст од Зегин, мнооогу се мислев помеѓу маслото и кремата (аптекарката ми рече ако ми е многу мрсно лицето да го земам маслото), на крај се одлучив за кремата. Доаѓа во туба од 30мл (морам да признаам ми е по хигиенско и за употреба) , мирисот е преубав - мене ми мириса на лимон , во однос на густината , не е геласта густа е и затоа се нанесува по малку на целото лице. Не ми создава дополнителен себум, не ми го суши лицето, шминката убаво "легнува" над кремата, презадоволна сум. Можат да ја користат сите со комбинирана-мрсна кожа. Нареден пат би го земала и маслото
@Biodevojka и јас би те замолила за препорака за крема со висок заштитен фактор за сува кожа , цена небитна и можам ако треба и од странство да набавам и ноќна крема или масло некое,инаку сум во триесеттите. Фала однапред!