Revitalift е за зрела кожа, со ефект на лифтинг,за брчки. Така да ако немате над 45 год па и повеќе не ја користете.
каква крема за лице користите девојки препорачај те ми некој крема за лице зошто од која крема да ставам на лице ми се нафрла, користам една германска веке 2 год на почетокот беше супер али во последниве 2-3 недели постојано ми се нафрла лицево иначе имам сува кожа
Јас не користам нешто специфично си ставам пилинг за лице од авон на clearskin(еднаш неделно бидејќи многу му се груби гранулите)и преку една ден користам пилинг исто од авон на naturals(тој е со понежни гранули) и веднаш потоа истиот крем....супер ми е лицето немам никави проблеми!
jas od kemi za lice koristam isklucivo detski kremi imam cuvstvitelno lice pa zatoa koristam beby sloea,nivea beby soft,bekutan i mislam deka nema nikogas da se odkazam od niv liceto mie cisto mazno dobro po nekoe brumce pred ciklus ama minlivo e jas licno sum premnogu zadovolna od kremive pozz P.S.mozes da ja probas nivea beby soft nee mn mrsna za razlika ob bekutanot i beby soleata
и јас порано ја користев Нивеа Софт и ми одговара на лицето за разлика од Нивеата во синото пакување таа е многу мрсна сега за сега ја користам таа од Авон од праска ама и понатаму ми се мрси лицето користев гелза чистење лице од праска,сега сапун Дав
Сега за сега крема користам од Орифлејм Џордани,а користев млеко Бекутан,но некако ми го прави мрсно лицето .
гарниер зеленото кутиче за комбинирана кожа а исто така и греен лине е добра!ја комбинирам со млекото за лице претходно!
Јас веќе долго време ја користам Росал и многу сум задоволна,а пред некое време за пдоарок добив и Нивеа софт, и можам да кажам дека и таа ми одговара
и јас ја имам Росал ама многу е мрсна за моја кожа,одма ми се познава кремата,а за Нивеа софт немам коментар добра крема
а каква е таа Џордани кремата многу ли е мрсна? а млекото Бекутан исклучиво го користам за тело на лице не усм пробала
Не е многу мрсна.За брзо време како да впива незнам како да објаснам ова впивањето , сепак ми одговара и барем подобра ми е од Бекутанот
Мое мислење е дека не треба многу експериментирање со кожата, особено со таа на лицето. Сепак кремите за лице се еден вид хемија и не треба да го гушиме со разно разни состојки кои и не секојпат имаат благопријатно дејство на кожата. Имам прочитано на интернет дека всушност ефектот кој го имаат кремите за измазнување на брчките е набубрување на лицето минимално со самата реакција на хемиските состојки од кремата во допир со кожата на лицето, но таа реакција ја има лицето со скоро сите кремови за лице. Не познавам некој кој е веќе во зрели години а користи специјални креми па да има некои wow резултати. Можеби треба да се погоди добар тајминг за да се почне со одредени креми. Но сепак мислам дека е најдобро да се користат најстандардните креми кои се веќе докажани како Nivea, Nivea soft, Becutan и слични. Познавам многу возрасни луѓе кои ги користат и верувајте лицето им изгледа преубаво.
Откако памтам за себе користам бекутан. Немам никакви проблеми со лицето , чисто ми е и не сум имала потреба да користам некои други креми на пр за сува или мрсна кожа. Според мене ви препорачувам да не ги менувате често кремите за лице. Јас постојано користам бекутан и лицето ми е супер, еднаш ставив една друга крема, демек за сјајно и меко лице и почна да ме чеша и да ми се појавуваат црвенила И затоа бекутанчето ми е најдобро, кој не пробал нека проба и нека го користи
дали некој чул за марка на креми за лице, лосиони, сапуни и сл. РЕФАН?? денска случајно влегов во нивна продавница во ГТЦ и многу беа ефтини работите.. Крема за лице беше од 25 до 60 денари и затоа ми е малце чудно .. Таа продавачката тврдеше дека се на природна база..
И јас се зачудив ептен.. Ама една другарка купи една крема, па ај ке видам како на неа ке и влијае.. Се надевам ништо лошо нема да и се случи