Dali nekoj znae da mi preporacha nekoja krema za lice, imam chisto lice ama na nosot chesto mi izleguvaat bubuljici i duri ostanuvaat fleki
Каква кожа имаш ? Ако кожата ти е комбинирана-мрсна пробај ја кремата на Гамарде Себо контрол , таа е наменета за мрсно лице поготово плус ако имаш акни ќе ти биде супер. Ако си од Скопје оди во Био Хабит (се наоѓа во Дебар Маало) таму имаат тестери ќе ти дадат да си пробаш од кремата
BlackUp preubava krema, vednash vpiva i go pravi liceto dosta nezhno i izmazneto.Pa pishi ako probash Pozdrav
Jac лани оваа ја користев и сум многу задоволна, не е мрсна и дури матирачки делува. Околу 120-130 денари ја земав во Еурофарм.
еее... Да! И нас ја користев оваа пред 6 години,сосема изумив. Оваа би на користела за на плажа мене ми треба секојдневна крема ќе ја ставам на список. Би можело да ја пробам зошто да не
Balea aqua gelee.Ми одговара на кожата и е многу лесна и убаво мириса. Истата што @Annath ја пишала на 202 страна.Да не се повторувам, одлична е.
Според мене о-д-л-и-ч-н-а! Брзо се впива, а сепак го хидрира лицето. Не остава масна трага и солидно матира. Не се сеќавам на цената ама не верувам дека е повеќе од 220 ден.
Ги забележав на фб Хормоцента кремите, бев пријатно изненадена што кога прашав за тестерчиња ми испратија на нивен трошок до дома. Можам да кажам дека си најдов нова омилена крема, козметикава е германска на природна база, со пристапни цени и преубав мирис и текстура Над 15 години користев креми на хемел, ниту една друга не ми одговараше, ама веќе лицето ми се презасити од нив, и рипам од радост што најдов креми што ми одговараат Имаат и други производи освен креми за лице https://hormocenta.com/en/
Дечки дали некој ја има користено оваа крема за лице? Јас ја користев долго време и супер ми беше, но гледам дека ја смениле амбалажата на кремата, а и состојките. Незнам колку ми се допаѓа новата формула бидејќи оваа беше направена на поприродна база, додека новата и не баш. Сега изгледа вака: Дали некој ја има пробано, и како сте задоволни? Се двоумам дали да ја купам.. Би сакала да продолжам со истиот производ бидејќи имам проблематична кожа и не ми одговара се, и баш затоа несакам да ризикувам со нешто ново. Ама во случајот, и оваа е сменета, така да, незнам...
Или препорачајте ми секојдневна крема за комбинирана кожа, која би можела да се користи наутро, навечер и под пудра, ама да не го суши лицето, бидејќи повеќето креми за комбинирана кожа, го сушат многу
Здраво женски ајде кажете некоја крема за 20+ мн се нервирам за никаде ми е акни мрсна кожа а и плус изгледам како 30 неможев да си најдам добра крема
Препорачајте некоја крема за комбинирана кожа и за хидратација. Утре можеби ќе одам до дм, па да земам. Лицето највеќе ми е мрсно на челото и од страна кај веѓите. Значи кога се фатам со прстите на тие делови прстите ми се мрсни и ми светат и тоа ужасно ме нервира. И лицето ми е склоно кон акни, па можете да препорачате некоја крема или било што. Моментално ништо не користам на лицето.
Кремите ги има и кај нас, во дм и космо, јас на официјалната мак.страна на фб им побарав тестери и ми пратија до дома бесплатно
Здраво девојки Имам 22 години и немам некој посебни проблеми со лицето, мрсна кожа имам но го регулирам тоа со користење на сапун наутро. До сега немам користено никаков крем за лице за заштита за хидратација или слично. Сега го купив овој крем на Ziaja па сакам да ве прашам дали некој има користено да сподели искуство, и да ми препорачате некој крем како почетник
Можеш да ја користиш оваа крема. Јас имам комбинирана кожа и пред неколку години ја користев истата оваа крема. Одлична беше за мојот тип на кожа, ја препорачувам.
@sofija014 ќе може слика од Балеа аква кремата? Да не те прашувам во другата тема. И јас сум со комбинирана кожа па сакам нешто така лесно, освежувачко за под пудра. И која цена е?