Јас го користам, одличен е за моево лице па верувам и тебе ќе ти се погоди. Ретко кај мене да потфрли нешто што одговарало кај тебе, па по ова се водам секогаш. Види пробај ја прво, ама верувам дека ќе ти се допадне. Цената е слична како Гамарде на попуст, 950 денари.
Го пробав ама многу малку го користам. Убаво ми го прави лицето, го хидрира, дава сјај и најбитно не ми се појавуваат нови акни. Подобар ми е од маслото на Хаушка.
@Mishela @marama да ве прашам флуидот на Логона освен во таа продавницата на Логона спроти Центар бар , може да се најде негде низ аптекиве? Денес планирав да одам ама гледам скратено им е работново време , па викам од аптека да ја земам некаде во центар ја има во некоја аптека?
Логона мислам дека имам видено во аптеката во Буњаковец. Мислам дека беше во Виола. Ама не сум сигурна во ова, одамна немам влезено таму, па само ми останало во сеќавање од минување.
Moze nekoj da mi pomogne? Imam kombinirana nakaj mrsna koza, i sakam da zemam nekoj krem Porano go koristev na Young Derm za mrsna koza i mi pomagase dosta, potoa se prefrliv na Aloe Vera gel od ESI so cajno drvo i vitamin E, no bidejki e gel mi ja zategnuva kozata dosta. Sakam da zemam nekoe nezno kremce sto ke ja hidratira bez da ja mrsi mnogu i po moznost da e poevtinka
Јас ја користам Sos pure control на Eveline и сум презадоволна. Има навлажнувачки ефект и доволна е многу мала количина. Ја користам и под пудра. Цената е нешто помалку од 200 ден.
Да, таа. Мене искрено ми помага. Јас го мијам лицето со сапун, па го чистам со тоник и ја сушат кожата, а ова ја враќа влажноста. Јас го користам и наутро и навечер, а навечер плус нанесувам и Сона крема откако ќе се впие оваа. Само да кажам нема мат финиш како што пишува, туку како да сте нанеле лесна крема, не мрсна.
Здраво девојки Дали некоја користела на Avene крема од линијата Cleanance заедно со гелот или пак само кремата и како сте задоволни ?
Јас го имам користено гелов за миење лице и поточно кремата Cleanance Mat , гелот беше добар , не ми ја затегнуваше кожата , додека од кремата не бев задоволна некако имав чувство како побрзо да ми се масти лицето од неа.
@koritsaki Производи од логона гледав во Зеин во Сити мол а не сум сигурна дали го имаше и флуидот. Јас користам некој подруг крем исто од линијата со нане и тоникот . Следно сакам да го земам флуидот и мислам дека ќе е подобар. Ама кремот на Гамарде ми беше далеку подобра, од оваа како да светнувам брзо. А ми се свиѓа што нема временско ограничување на производиве како тие на Гамарде.
@M.laDy ти благодарам , јас денес бев во нивната продавница и го најдов флуидот, потоа бев во Зегин во ГТЦ земав некои витамини и видов дека и таму ги имаа производите на Логона. Инаку баш ќе го пробам флуидот па ќе видиме каков е. Гамарде беше незаменлива се согласувам, ама и мене ме нервираше тоа што за 3 месеца од отворањето ќе мораше цела да ја искористам. А сега ја нема никаде во продажба така да морав оваа на Логона да ја пробам. Од оваа линија со нането јас го имам гел пилингот и навистина сум задоволна. Од тоникот како си задоволна?
Немам користено многу тоници за да направам споредба, но ми се допаѓа. Нежен е ја освежува некако кожата заради нането, ја вади нечистотијата од лицето доколку има уште нешто останато Го користам месец дена и задоволна сум.
Jas si nabavuvam od Bugarija ili od Rose Of Bulgarija (mozebi se vikase Pure Rose markata ne znam) ili od Nature Of Agavia. Prvoto go ima kao samata e marka so sopstveni prodavnici a vtoroto go ima vo nivnite marketi i DM, tvrdat deka se 100% prirodni, go koristam kako tonik i kako osvezuvac si prskam na liceto preku denpt za da se osvezam
Јас сакам да ја прашам @Biodevojka за составот на оваа крема инаку имам комбинирана кожа склона кон акни и сакам органска крема но ме загрижува тоа што има алкохол ? Исто така дали некоја девојка има искуство со овој крем Ви благодарам однапред
Јас ја купував за братучетка ми кремава таа има масно лице ама се жалеше дека и била по малку леплива и брзо и се мастело лицето. Природна е кремава тебе со комбинирана кожа би ти одговарала. Штом имаш акни јас би ти ја препорачала на Гамарде себо контрол кремата ама ете тешко се наоѓа. Друга исто за нашиот тип кожа е на Логона со нане сега трет ден ја користам и сум многу задоволна.